Fff123 Arkadaslar 2.5 ay önce doğum yaptım. Hala göbek deliği altı sezeryan bölgesinde hissizlik devam ediyor. Sizlerde de böyle mi ne zaman geçti normal mi acaba
BarlasMomm Fff123 hissislik nasil bir duygu yani burda cok denk geliyorum bu arada uzun suren oluyormus normal yani ben yaklasik 10 ay once dogum yaptim da anlayamiyorum burda cok okudum hissizligi yani uyusuk faln mi 😊
Splash-Splash-Love Fff123 O hissizlik hissi bende 1seneye yakın devam etmişti doktorum normal demişti. 1 sene dediğime bakmayın 10-11 ay falandı işte 😂
Beyaz16 Fff123 ben de bir ruhaflik hissediyordum. Evet tam olarak hissizlik tirnagimla sıkıyorum acı yok sadece sıkıldığını anlıyorum o kadar . Demek ki doğalmis
Glbhrylmz Fff123 14 buçuk ay oldu hemen hemen geçiyor ama hala cimciklesen filan bile orayı bı garip bı hiss var daha doğrusu hissizlge benzer gibi ama o eski hissizlik gibi değil
Pltesmanr Fff123 ayy kız bende Bi tek bende böyle diyordum meğer varmış öyle bişey ama benim biraz daha sağ taraf da o hissizlik
demetersoy Fff123 benim oğlum 21 aylık. Daha yeni geçti desem yeridir. Ama ağda yaptırırken bi tuhaf oluyor o bölgeye deyince
Fff123 Doktor 1-2 ay sürer demisti bana 😁ama hemen hemen herkes yaşıyor demek ki daha da uzun sürebilir. Geçmeyince bir sıkıntı mı var diye düşunmustum ama normal demek zamanla geçer inşallah 🤲