Laren 2 aylik bebeğim var önümüzde ki hafta sapancada ki şu bungalov evler olan bir otele gitmek istiyoruz. Ama bizi neler bekliyor, üşütür mu vs tam cesaret edemiyoruz kucuk bebekle tatile gidenler tecrübelerini yazabilir mi?
ipekkizz Laren Gidilir hatta bu ayda daha rahat edersiniz. Havalar serin üşür elbette ona göre giydirirsiniz. Yanınıza herşeyi detaylıca alın ama ben ates ölcerine kadar alıyorum cok sükür hic sorun yasamadık ☺️
Anekdot Laren biz 5 aylıkken İstanbula gittik yeni geldik hatta bir sorun olmadı şükür ama tedbirli olun terlemesin terlerse bile hemen kuru tutmaya calisin birsey olmaz
Mmrryy Laren ben de tam bunu düşünüyordum. Biz de bebek 4 aylık olunca boluya gitmek istiyoruz . Ocak gibi. Gidersen deneyimini ğaylaşır musın burdan 🤗
Merve59 3 aylık bebeğimle Memlekete tatile geldik Mersine ve hava sıcak olduğu için terleyip soğudu ister istemez ve bronşit oldu şuan evimize dönüyoruz 😐 bebeğe göre yaşamayalım o bize ayak uydursun diyoruz ama sonrası daha zor oluyo bizim için 😐 şuan uzun bir süre evden çıkarmamayı düşünüyorum 😔
Uzaymekiii Laren kızım 3 aylıkken yaz tatiline gitmiştik eylül ayıydı ve kaşa gitmiştik yanıma kalın örme hırka kazak bile almıştım🤷🏻♀️😂 sonuç olarak çocuk sadece zıbınla durdu sabah akşam🤭😂😂 siz de herşeyini alın ne olur ne olmaz ateş ölçer ateş düşürücü burun spreyi pişik kremleri vs olabilecek herşeye hazırlıklı olun mevsimine uygun kıyafet alın bizim gibi boşuna yük etmeyin🤷🏻♀️😂 hiç sorun yaşamazsınız. Temiz hava farklı ortam anne ve babanın keyifli olması bebeği gerçekten olumlu etkiliyo😌