mihrosum Her ay Dolunay zamanı kııxım 1 hafta once baslar uyumaz sabaha kadar aglar her ay aska sasmaz. Sabahı sabah ettik sabaha kadar agladı yarım saate bir. Dun bunu bir bız mı yasadık bızım gıbı olan varmıydı
mihrosum Sedakcby dolunay Amanı yaklasınca baktım sımdı 4 gun var 2 3 gun daha surer evet hep bu sekılde abartısız her ay yasıyoruz
Ali_efe Benimki de uyumadı acaba ondan mı bilemedim sabah olsun yeter diye dua ettim gene aynı ağlıyor sürekli
mihrosum Ali_efe aynı canım bııxm bıde 2 yaa sendromu var gunduz de aglıyor. Gece uyumadık perosanız nedir bu dolunaydan cektıgomız her ay aynı
Sedakcby mihrosum allah allah. Benim bebeğimde normalde huysuz uyumazda. Ama 2dun ve ondan öncesi gece çığlık çığlığaydi. Bumu sebebi 🙄😅
mihrosum Bmolo sabaha kadar su ıcırıp yatırdım cocuk gozlerıne acmıyor ama sureklı aglıyordu kotu durumdayız bizde hıc halım kalmadı
mutlucan mihrosum aynı durumda benim kizimda sürekli ağlıyor uykuda yarım saatte bir uyanıyor 1 haftadır bu sekildeyiz
minikoalam mihrosum ayni canim 17 aylik normalde gece 1 kez ya kalkar ya kalkmaz sabaha kadar mizirdandj agladi durdu sebepsiz en son beni yaninda istedi ayni yataga yattikta öyle bir kac saat gogsumde uyudu güne 7 de basladik