Asaf3007 Kızlar bebeğim 2ay 16 günlük 6gundur büyük abdestini yapmıyor. Zeytinyağı sürdüm ama işe yaramadı hala. Ne yapsam iyi gelir yardım lütfen. Sadece anne sütü besleniyor
cocomelon33 Asaf3007 sütünü biberonla verdiğimiz zaman içine 3-4 damla zeytinyağı koyduk işe yaramıştı.Bir defasında da poposuna şırınga ile zeytinyağı sıkmıştım o da işe yaradı
Bebek-annesi Asaf3007 anne sütü alan bebeklerde 10 güne kadar normal kabul edilir ama probiyotik kullanın doktora danışarak ve zeytinyağı
Tavsaninanasi Asaf3007 anne sütü alan bebeklerde 10 gün mama içenlerde 6 gün bu doktorların söylediği . Bebeğiniz çok mu kıvranıyor yapamadığı için ? Kulak çöpünü zeytinyağına batırıp poposunu hafif hafif uyarın arkasından karnına masaj yapın . Etki eder diye düşünüyorum
Asaf3007 Tavsaninanasi kıvranmıyor çok fazla ama ben tedirgin oldum canım sadece süt ile besleniyor bakalım
Sultiss Gliserinli fitiller var ondan kullanırsan hemen sonuç alabilirsin ben kızımda kullandım hemen yaptırıyor rahatlıyor bebek
Oykulna1 Benimde bebeğim 4 gündür yapmıyordu endişelenme karnı sert değilse ikinip kizarmiyorsa dert etme sık sık emzirmeye çalış mutlaka yapar