tombikdonerkankasiiskender [url=https://www.hizliresim.com/7z4js4d][img]https://i.hizliresim.com/7z4js4d.jpeg[/img][/url] bebeğim 8 günlük henüz yıkamadım bu sarı şey iltihap mı acaba enfeksiyon mu kapmış anlayamadım atletine de sürülüyo
Cigdemsenol tombikdonerkankasiiskender İyi geceler canim benim kızımın göbek bağı uzunca kuveyattigibicin orda düşmüştü ama postun üstte kalsin diye yazıyorum. Yikasan da problem olmazdı iyice kurulasaydin orayı. Umarım önemli hir sey degildir
ozsez85 tombikdonerkankasiiskender bizim de böyleydi. Eczaneden %70 lik alkol alıp kulak çubuğu ile o bölgeye sürdük.sadece o bölgeye sürülmesi önemli, dışarı taşırmayın.
Masalina tombikdonerkankasiiskender düştü düşecek az kalmış kuru bir bezle yada ağız mendiliyle hafif nemini al canım
Adarhewi Bizimde aynen öyle olmuştu batikon damlatmistik günde bikaç defa hem mikrobunu alıyor hemde kurutuyor ama Elbiseleri yle temas etmemesi gerekiyor sargı bezi koy üstüne canım
Handeeeee tombikdonerkankasiiskender merhaba biz doğduğundan beri düşene kadar miraderm diye hatırlıyorum. Gibeh bağı temizlene losyonu kullanmıştık. Düşmesine yakın bu attığınız görüntüdeki gibi olmuştu. Düşmek üzere sanırım ondan böyle. Ama temizliğine devam etmelisiniz. Geçmiş olsun 🙏☺️
barbarosunannesi tombikdonerkankasiiskender sargı bezi koyun mutlaka değiştirin sürekli baticonla pansumanı yapın kıyafete degmesin
Dyg1dyg Bır sabah bı kalktım gobegı o sekılde hemen acıle kostuk onemlı bırsey degıl dedı temızledı krem surduu bırde bıze krem yazdıı eve geldıgımde dusmustuu. Sureklı temızledım gazlı bez koydum mutlaka hemen gectı korkma annesı 😊😊
Zeyno123 tombikdonerkankasiiskender doktora gotur canım onu kibrit gibi bişeyle yakiyolar bide batikonla günde 3 kez pansuman yap aynısı bizdede oldu ama ben doğar doğmaz yıkadım orası nemli kalmış ondan oldu
tatlibiseey tombikdonerkankasiiskender gecmıs olsun oncelıkle bıZım de aynısı olmustu cıtcıtlı atletını cıkarırken yanlıslıkla havaya ucmustu cocugun gozlerı dısarı cıktı gıbı gozlerıme bakı tabı bendekı feryadı gormenız lazım dı nasıl aglıyorum cok korkmus ve fazlasıyla uzulmustum neysekı korkulan bısy yoktu hastaneye hemen goturdum pansuman yapıldı bı krem vermıstı duzeldı