Balbebek_Egemen AlyaAda benim gündüzleri 1 Saatte bir 5 dakika falan emiyo ama uyurken yanıma yatıyorum emziriyorum o zaman iyi emiyo
Eyllhfa AlyaAda bizde 5+4 canım çıkıyor emzirene kadar en ufak seste dönüyor eli hep yüzümde çiziklerle doldu suratım 2,3 saate bir emziriyorum çözüm buldum uzun kolyem var takıyorum oyalanıyor emerken 😄😬
AlyaAda Balbebek_Egemen benimkinin 6 -7 saat etmediği oluyor artık hatta ayakta emiyordu önce şimdi onu da bıraktı çok zor oluyor
ftmftm AlyaAda mızırdandığında veriyrm memeyi😀aç olursa emiyor ama ses başka birisi varsa toksa emmiyo oynuyo😂
Alparslannemree AlyaAda ne zaman acıkır mızmızlanırsa o zamam emzırıyoum emerek uyuyo ama dakka bası baska yonlere kafa cevırıyoru emerken
Kuckadam AlyaAda bizde pazar gunu 5 aylik olucaz insallah aynen ya cok uzun emme araliklari doktora sordunuzmu ek gida falanmi kasiklatsak acaba
AlyaAda Kuckadam doktor yetiyordur diyor aç olsa aglar diyorlar aksine memeyi verince aglıyor biberon almıyor
Kuckadam AlyaAda aynen ya emmeye gelince yok biberon hic tutmadi denemiyorum artik tonla biberon var evde olmuyor kolumu yuzumu emiyor ama emzirmeyi deniyorum bi kiziyor sinirleniyor 😬😁
ikikizannesi AlyaAda bnmkide saga sola bakicam diye ememiyor bu sorun degil meraketmeyin cit ciksa memeyi birakip o tarafa bakmasi minnosunuzun gelisiminin iyi oldgu anlamina geliyor