Ilayda0098 Hanı şu 12 k lik post herkesin3.4 gündür didindiği şey 75 tl m nerede biri bana söyleyebilir mi 🤣 arkadaşlar bu para cüzdan a ne zaman yatacak yada nerden görebiliyoruz hala ses soluk yok o kadar uğraştık gözüm kurudu ekrana bakmaktan
hunilimomm Ilayda0098 cüzdana yatmiyor canım sepete ürün ekliyorsun altta kuponları kullan diyor orda çıkıyor paylaş kazan felan diye
K1996 Ilayda0098 Bıde söyle bısey var önceden yoktu cüzdanında sectiğin ürün kadar para olması lazım yoksa urun ındırım kuponundan yararlanamıyor
hunilimomm Lizbon kampanya günü bitikten bir gün sonra yatar ben de bi ara öyle kazanmıştım ordan biliyorum
Deletedmom27337 Ilayda0098 yarın öğleden sonra yatarki. Hemen ytmıyor kampanya bitince ertesi gün yatıyor boşa beklemişsiniz 😂 cüzdan da en altta yazar 25₺ kupon die
Kerem-Erva Ilayda0098 yarın yatar kupon olarak 25 tl şeklinde cüzdandan alacağınmürün kadar para olmalı alış veriş yaparken 25 tl lik paylaş kazan kupon kullan dediğinde cüzdanda 25 tl kalıyor ilk alışverişse 10 tl de cüzdanı altifleştirdiğinde para yatırdığı da geliyor yeni hesapsa eğer hiç alışveriş yapılmamış yarın 2 ye kadar tanımlanır kuponlar