bikerem Anneyim_35 sali gunu 1 yas asisi icin aile hekimliğine gitmistim,yazi gelmis aralarinda tartisiyorlardi,bende sordum da ogrendim,su an ellerinde olan numuneleri bitirecejlermis
BabyAsiia Deletedmom8453 Hatıran yeter şarkısını buradan öğlen 3e 4e kadar uyuduğum günlerime armağan ediyorum.
iyikianneyiim Deletedmom8453 ahahah ben gece uyuduğumu zannetmesinler diye story atıp duruyorum uyuyorum sanmaları beni üzer 🥲 Zabaha kadar burdayız😂😂
Balkizlarim BabyAsiia Genetiği değiştirilmiş mısırda bulunan toksik genler anne karnındaki bebeklerde tespit edilmis 👀
FizyoterapistAnne Balkizlarim bu bilgiye nazaran. Genetiği ile en çok oynanan iki besin mısır ile kahve imiş. Özellikle süt mısırın yurt dışı menşeli olanlar çok fazla zararlı imiş.
61arzu BabyAsiia qh ah hamilikte uyuudgum uykuyu istiyorum keşke stok yapabilseydik ah ah suan geberiyorum uykudan mutfak var banyo çamaşır var üstüne eşimde o nerede bu nerede cocuk memede bırakma bırakamıyorum
bikerem Deleted0979 yazisi geldi DSO karar almis,saglik bakanligi ve kurumlara iletildi yazi. Yakin zamanda uygulanacaktır