Nupwsen Bahsettiğiniz bio gaia ise şayet ben 4. Aya kadar kullandım ve gerçekten çok etkisini gördüm. Günde 5 damla diye verileceğini söylemişti doktor ama bebişim gazlı olduğundan 2 öğüne bölüp sabah 3 akşam 4 verdim. Yediklerime de dikkat ediyordum tabi. Çiğ soğan, mercimek, bulgur ve baharat benim süte geçip de gaz yapan en belirgin tüketimlerimden di. Böyle zamanlarda sabah 3 / akşam 4 verdim. Ama genelde 5. Doktora sordum öğünlere ayırmam ve arttırmam sıkıntı olır mu diye yok lakin süreklilik olmasın deyince kendi yediklerime uyarladım ve çok şükür 4. Ayın sonunda bıraktık☺️
Ugggg Ebruorhan bebek için kabızlık ta al demişti doktor bana bağırsak guzenleyici kullanıp memnun olan çok eğer kabızlık için dusunuyorsan maflor al fiyatı daha uygun ama sadece gaz için alacaksan bence normal bı gaz damlası danış al gaz damlalari 20 TL den başlıyor biogia en son 70 TL ve 5 ml çok az
Tuceeela Bende çok faydasını gördüm düzenli kullanımda etkisi var zaten nu damla bağırsak düzenleyici
Zeykamik Biogaia kullandim memnun kaldim ama 5ml hemen bitmesi hosuma gitmedi maflor plus aldim gaz damlasi bu da gayet guzel bir damla 10ml fiyatida biogaia gore daha uygun
Ugggg Zeykamik ilk eczanede sordum ben kız getirdi serçe parmagim kadar bumu gerisi nerde dedim ve 70 tl
Zeykamik Ama sadece gaz icin iyi geldi kabizlik sorunumuzu çözmedi hatta kabizlik sorununu cozen anne var mi bebegim kabiz ve zeytinyag falan ise yaramiyor ?
Zeykamik Ugggg evet bende cok şaşırdım esim 70 tl deyince hatta inanmadim 😊 ezcacibasinin ürünü o yuzden fiyati yuksek sanırım.
Ugggg Zeykamik özellikle bebek/çocuklar için reçete edilmeyen ilaçlar çok ama.cok pahalı hadi bisekilde alıyoruz alamayanlar napcak 5 ml kullanım dozuna göre tahmini 10 güne biter e sonra nolcak 70 TL az bı para değil ben mafloru giddigidiyordan aldım 47 TL di
Gunalpmomss Ebruorhan sab simplex var bide oda sadece gaz için. Ama biogaia bağırsak düzenleyici aynı zamanda
simgealp Ebruorhan bizim gaz problemimizi çözen damla 👍🏻 doktor 6 saatte etkisini göstereceğini söylemişti, gaz sancılarının saatini belirleyip ona göre kullanmıştım.
Nicole Benim oğlumda ters etki yarattı, başta kaleidon kullanmıştım herkes biogaia’yı çok övünce onu aldım ama çocuğumu mahvetti, gazsız oğlumun gaz problemi oldu, 5gün kullandık tekrar kaleidona döndük, aklınızda olsun 🤷🏼♀️😔