MesNes Gerçekten buna bir çözüm bulmalısınız foruma girmek istemiyorum sırf reklam çıkınca kapatıp çıkıyorum uygulamayı. Amacını aşıyor reklam resmen ekranı gasp ediyor
Bao MesNes kesinlikle sinir bozuyor. Ben genelde uygulamayı kapatıyorum karşıma çıktığında. Bir de sesli reklamlar var. Bebeğimi uyuturken aniden gümbür gümdür açılıyor reklam. Çok saçma. Tadı kaçtı iyice.
tuba27 MesNes al benden de o kadar,uygulamayı silmeyi düşündüm..bence burayı baya yazarak üstte tutalım bi çözüm bulsunlar
sedaaff96- MesNes ay evet ya birde reklam çıkıyor ama çarpı çıkmıyor mecbur uygulamayı kapatıyorum nasıl sinirlerim bozuluyor
Mrv38 Bende bununla ilgili post açtım yok reklam su kadar dakika aralığında çıkıyor yoksa uygulamada sıkıntı var cart curt ss alıp mail atın diyorlar hiç aslı yok hala aynı 2 dk ya bir reklam
Tuba Reklamlar 10-15 dk arayla çıkıyorsa normal bir görüntüleme sağlıyorsunuz. 1-2 dk arayla çıkıyorsa hata vardır. ‘23:25 reklam’ 24:26 reklam’ şeklinde saati görebileceğimiz ekran görüntülerini biz@mutluanneleriz.com adresine iletebilirsiniz.
MesNes sedaaff96- aynen o çarpıyı bulmak ayrı mesele bulunca öyle bir dokunacaksınız ki ancak kapatacak gerçekten amacının çok çok uzağında bir reklam şekli
sedaaff96- MesNes getir reklamında çarpı bende asla çıkmıyor diğerlerindede dediğin gibi on saatte birde ekran resmi alın saati gösterecek şekil diyorlar bütün ekranı kaplıyor zaten saat falan gözükmüyor ki 😀