Smrkikra Bugün test olduk eşim ben ve 2,5yaşındaki kızımda korona olduğunu öğrendik umarım hemen geçer önerilerinizi almak isterim hanımlar 😢
Haticekkbkr Smrkikra şu an ailecek karantinadayiz, eşim ve ben pozitifiz büyük ihtimal oğlum da. 1,5 yaşında. 7. Günümüz bugün. Cift doz biontech liyiz. Grip gibi atlattık şükür. Burnumuz falan aktı, ins da kotulemeden bitiririz.
Ikrazumra19 Smrkikra bizde bir bucum ay once alattaik ben her gun tuzlu su şirke gargara yaptim bogazimi rahatlatti Sonra limonlu ilik su ictim Balli zencefil yedim tabi kizlarimada icirdim pekmwze az birsey karabiber dokup içirdim agrim olunca dolorex kullandim
NehirAsel Smrkikra öncelikle geçmiş olsun rabbim şifa versin benim kızımda 2.5 yaşında bir hafta önce covit atlattık kızımda birgün ateş birgün uyuduktan sonra öksürük oldu onun dışında iyiydi elhamdülillah bol meyve sebze sıvı tükettik protein ağırlıklı beslendik dinlenmeye kendimizi yormamaya çalıştık ilk birkaç gün ağır geçti sonraki günler daha iyiydik
Melikemlk Haticekkbkr ys allah korusun. Bebebğimde öksürükle basladı burun akıntı oldu çok şükür şuan 6 gnde sadece az balgamı kaldı hiç ateş olmadı. Sonra eşim hapşırıkla başla bağoz ağrıaı burn akıntısı derken 5 gnde burun akıntısı geçti. Ben başladım şimdide ektradan gözlerim akmaya başladı kulağım ağrıyor ilaç kullanmıyrm. Bizdemi kroona testi yaptırsak grip oldık diye geçiniyoruz kimseyle görüşmüyoduk ben kötü olunca annem geldi.. napayım. Sizce
Smrkikra Nazlinazli37 benim bugün sabahtan koku yoktu tad hala tok ama keskin olan kokuları duyuyorım
Haticekkbkr Nazlinazli37 eşim bı ara koku kaybı yaşadı ama şimdi tekrra gelmeye başladı. Ben de herhangi bi kayıp olmadı
gozpariltisi NehirAsel Oglum.2 gundur ateşler içinde yanıyor şimdi ayağımda salliyorum burnu tıkalı bırakınca ağlıyor inşallah bizde sabaha atlatırız
gozpariltisi Smrkikra Benim oğlumda iki gündür ateş var calpol dolven dönüşümlü veriyorum öksürük ara ara ama bu gece malesef burnu tıkandı inşallah toparlar sabaha
Haticekkbkr Melikemlk valla bence korona gibisiniz. Düşünün benim sadece burnum akıyordu ağrım bile yoktu, pozitif çıktım. İşe gitmek zorunda kalıp millete bulaştırma yalım diye test verdik açıkçası.