Melis2021 Yarın 6 aylık oluyoruz 5. ayda tadımlara başladık arada kaşık mamada vermek istiyorum yemek yerken çok masaya saldırıyo yemek istiyo kullanabilirmiyim hangisini almalıyım daha herşeyi denemeyedik sıkıntı olur mu
1ana1bebe Melis2021 ari mama kullaniyorum her zama değil gün içinde az yemek yediyse 7 aylık geceleri veriyorum hem helal hem hesaplı 🤪
Melis2021 1ana1bebe bi sıkıntı oldu mu acaba benimki sadece anne sütü alıyo 5. ayda tadımlara başladık aşırı yemek düşkünü masada bişi görmesin hemen istiyo o yüzden erken oldu çok çeşitte deneyemdk bi sıkıntı olmaz dimi
Seydag11 Melis2021 bizde 5ay 6 gunluguz geceleri cok uyumuyo diye doktor bide kasik mamasini deneyebilirsin dedi bisorun olmadi cok sukurr bizde tadimlaradayiz bu arada
1ana1bebe Melis2021 bizde 5 aylıkken başladık sorun olmaz hatta doktor tavsiye etti geceleri verebilirsin diye uyumadan önce birçok vitamin ve mineral deposu çünkü, ama sürekli verme istersen arada
Meltemvske Seydag11 neler tadım yaptırıyosunuz ben kabak ve havuç verdim ayrı günlerde ikisindede öğürdü kustu sadece kaşık ucuyla verdim bide 😢
Seydag11 Meltemvske kabak havuc karistirarak verdim doktorum oyle söyledi 3 gun onlari bugunde balkabagi denedik ama hicbirini sevmedi 1 kasiktan snrasini istemedi ve öğürdü😀 zaten doktorumuzda zorlamayın dedi
Meltemvske Seydag11 benimkide aynı öğürüyo bende vermedim tiksinmesin diye napcaz böyle bilmiyorum 🌸😬😬
Seydag11 Meltemvske ben zorlamadan 1 kasikta olsa 3 gun kuralina uyup veriyorm tadım zaten hic uzulmeyin zamanla alisicaklardir