Ecemunurannesi Ne surduysem gecmiyor sudcerem surduk yok travzol surduk yok hemetan surduk zeytin yagi yok yardim edin yalvaririm dayanmiyorum bebegim aci cekmesine
zhrayca2001 Ecemunurannesi bizimde pişiklerimiz oluyo canım hatta şuan boynunda var. Biz sebamed pişik kremi kullanıyoruz ben bolca boynuna sürüyorum ve hic ellemiyorum 1 günboyunca krem orda kuruyana kadar duruyo ve pişik azalmış azsa da bitmiş oluyo istersen bide onu dene denemediysen eğer
NurayAslanoglu Brsnysr Ecemunurannesi kudret narı zeytinyağlı olanından aktardan alın sürün sabaha yok denecek kadar azalıyor burada bir anneden duydum denedim çok güzel sonuç aldım 👍
dadaskizi Ecemunurannesi tereyağı sürün tuzsuz olsun bide altını açık bırakın , yıkayın kurulayın tereyağını sürün altını bağlamayın ,varsa kantoron yağı da olur ama zeytin yağı sürmeyin o asitli çok şey karıştırmayın , cookta kötüyse doktora gidin
Oblomovv Ecemunurannesi pişikten başka bir belirti var mı. Kakada mukus, kan vs. Deride döküntü kızarıklık gibi. Emziriyorsanız çok asitli şeyler yediğiniz zaman da pişik yapabilir. Ama en iyi yol doktora danışmak.
dadaskizi Ecemunurannesi doktora gidin , şimdi uyanıksa dediğiminyap tereyağı da olur normal sanayagi da olur , yıka kurula sur altını baglama
Yagmuurr Ecemunurannesi Merhaba benim oğlum geçen hafta aşırı kabızlıktan hem çatlak hemde pişik olmuştu doktor anestol ve hametan verdi düzeldi
Momsmom Mavi macir kremi deneyin. Zdrave adi. Bzmde gcmiyodu ne srduysem bu kremle gecti 1 gunde hemen hafifledi 2.gune gecti
3bebelianneee Benim Büyük Kızım Çok Pişik Olurdu Neler Neler Denemedim Ki Geçmedi En Son Bir Yerde Nişasta Görmüştüm Ve Kanayan Pişik Sabahına Tertemiz Olmuştu Tuhaf Gelmişti Ama Faydası Olmuştu. Küçük Kızımda Biraz Vardı Sudocrem İyi Geldi Yani Kremle Geçmeseydi Nişasta Deneyecektim 🙈 Bazı Pişikler İnatçı Oluyor Ya
Bebik1111 Ecemunurannesi pudra sürün. Benim kızımın da iki üç gün geçmeyen pisigi vardı herşeyi denedim kremler zeytin yağ açık tutuykrdum gün içerisinde uzun süre yok geçmedi en son pudra sürdüm gece yatirirken sabaha hafiflemisti sabah yine pudraladim gün içerisinde de krem sürdüm geçti
Dilek5534 Ecemunurannesi sarı kantaron yağı öneririm. Bizdede çok pişik oluyor ve hemen geçiyor. İnşallah tez zamanda geçer 🤲
Momsmom Tyrosd Travazol Hametan Bepanthol pisik kremi Mustela Penaten Ecowell pisik kremi Kantron yagi Zeytnyag Ne varsa hepsni denedm. Sadece mavi macir kremi ile gecti.
Caniminikisi Ecemunurannesi ozaman alerjisi olabilir kuzum doktora danış çünkü travazol hametan en etkili
Ayca009 Şöyle diyim bizde de makatta pisik var sanıyorduk ilac kullandim gecmedi alerji testi yapıldı Inek sütü alerjisi doktora gidin