zubeyde_vs1 Oğlum 3 buçuk aylık doğduğundan beri gaz kokusu var öyle olunca çok önemsememiştim aslında ama Bi sıkıntısı olabilir dediler var mı sizde öyle yaşayan doktora götürmeli miyim bilemedim??
Ugggg zubeyde_vs1 kabızlık varmı genelde yapamadığı için o dönemde çıkan gaz kötü kokar malum kakanın yanından geliyo
Ahsenimltm zubeyde_vs1 valla benimkininde 10 gunlukten sonra kokmaya basladi 2.5 aylik ve cok pis kokuyo😂
Glitter zubeyde_vs1 bizim de bir ara oldu ve gecti kendiliginden. Simdi de ayaklari usurse baEn olabiliyor ama icinizin rahat etmesi icin doktorunuza danisin
zubeyde_vs1 Ugggg kabızlık arada oluyor ama doğduğunda 40 gün kabızlık yoktu o zamanda kokuyordu. Bide 3.aya kadar gaz sorunumuz çok oldu
Ugggg zubeyde_vs1 benimkinin kabız olduğu dönemde çok kokuyordu ama şuan aşırı bı koku almıyorum mama veriyimusun
Ahsenimltm zubeyde_vs1 kilo alimi iyi alerjik bir belirti yok kan tahlilleri de normaldi benkmkinin rutin kontrollerde o yuzden takilmiyorum ben ama
zubeyde_vs1 Ahsenimltm benimkinin de herşeyi iyi çok şükür. Gaz sorunu için ultrason çekilmişti bağırsakta sorun var dememişti o yüzden takılmamıştım.. Geçende biri öyle deyince acaba demeye başladm açıkçası