Muhammederenay İsteyen olursa fiyatta anlasabiliriz. Fiyat belli degil 🌸 birlikte karar verilebilir 🌿
noluyoya Muhammederenay yani bizim bi kangurumuz var aslında ama heryöne değil o yüzden dikkatimi çekti siz bi fiyat söyleyin ona göre konuşalım bence bilemem değerini çünkü şu durumda
Tazeanne0134 noluyoya valla canım 170 değil 120 kanguru hem de sıfır ben bunun aynısını oğluma kullandım sadece kanguruya 250 TL verdim 170 TL süper fiyat bide doğru düzgün hiç kullanmadım diyor 👌🏻 bende olmasa kaçırmazdım
Muhammederenay Tazeanne0134 bende alırken cok daha pahalıya aldım cok guzel ama işte oğlumda kullanamadım bir dahada anne olayamayacağım şçin satıyorum ilgilenen olursa gene konusulabilir orta yol bulurum 🌸
Tazeanne0134 Muhammederenay valla canım fiyat gayet güzel inşallah satarsın özel değilse bi daha anne olamıcam derken 🥺
Muhammederenay Tazeanne0134 ikizlerim vardı vefat ettler canlı doğumdu. Sonradan vefat oldu. arkasından hemen hamile kalıp oğlumu doğurdum. Benim hayatım icin sağlık sebeplerimden dolayı.
Tazeanne0134 Muhammederenay çok üzüldüm canım Rabbim’in takdiri sabır versin dünyadaki bebeğine de sağlık sihat versin inşallah kaç aylık