Annevebebegi Merhaba bugün bebeğimi doktora götürdüm boyun eğriliği var dedi doktorumuz boynu sağ tarafa yatık duruyor. Doktor 15 gün diğer tarafa yatır düzelme olmazsa ortapediye yönlendirecek. Tecrübeli anneler yazabilir mi yaşayan varsa duzelme oluyor mu.
Ygtakn Annevebebegi hiç korkma canım oğlum doğumfa sağ köprücük kemiği kırıldı boynu sol tarafa yatıktı dol baskınlık vardı asla sağa cevırmezdı sürekli sağa doğu döndürdüm o tarafa yatırdım ve evde fizik tedavı yaptım şükür cok iyi o yüzden hiç korkma
Ayazmom1 Annevebebegi çocuk doktorumu bunu söyledi yani özellikle boynunu göstermek için mi gittiniz doktora nasıl oldu kaç aylık bebeğiniz
Annevebebegi ymn2019 25 günlük doktor öyle bişey demedi kafası sola yatıyor dedi 15 gün sağ tarafa yatır dedi
Ygtakn Annevebebegi sürekli sağa sola kafasını cevirdim canım ve interneteki fizik tedivi videoları izledim onları uyguladım
Annevebebegi Ygtakn benim doktor sadece sağa yatır 15 gün dedi 1 ay takip edicek düzelme olmazsa fizik tedaviye yönlendircem dedi
Ygtakn Annevebebegi sen sağa yatır canım fol tarafa da destek koy ben küçük yastık koyardım ki o tarafa cevirmesin diye