Sumeyyetrnc Kızlar dün acılde doktora göturdum bebegım lavman yaptık cok az kaka yaptı 7gundur falan yapmıyordu hem anne sütü hem mama alıyor bir ay 11günluk bu sorunu yasayan varmı rontgen cekıldı bısey cıkmadı
denizzzz95 Sumeyyetrnc ben😞 1.5 aylıktan beri yapmıyor 4 aylığız sadece anne sütü alıyor Ne yaptıysam ne denediysem fayda etmedi😞 Siz mamayı değiştirebilirsiniz belki o yapıyordur
Gamze00777 Sumeyyetrnc benim bebeğim 3 ay 10 günlük oda öyleydi bi gün yapmadı mı hemen işe koyulur bütün gün çabalardım yapsın diye. Zeytin yağına kulak çöpüne batır poposunun kenarlarını oyna bunu gün içinde bi kaç kere yap. Birde 1 Damla da yağ koy mamasına aşırı işe yaradı bize gerçekten kurtarıcım oldu yani
denizzzz95 Sumeyyetrnc poposuyla oynamayın Ben zeytinyağıyla uyardım fitil verdm çatlamş makat krem kullanıyoruz Maalesef bizim düzelmedi birsürü damla kullandık aklınıza gelebilcek herşeyi yaptık yok yapmıyor Tahlillerde tertemiz hep zorlanıyor ıkınıyor yavrum.Ama anne sütü alan bebekler kabız olmaz siz mama kullanıyorsunuz diye değiştirin diye öneride bulundum belki gerçekten kabız yapmış olabilir🙏Geçmiş olsun 🌸
Beyzakelebegi Benim bebeğim de 1 aylık öğleden beri kaka yapamıyor ıkınıyor zorlanıyor ama hiç kaka yapamadı sizinki daha kötüymüş bugün boyunca öldüm öldüm dirildim ben kim bilir siz nasıl oldunuz. Geçmiş olsun düzelir inşallah