Rabiakaradas Hanımlar selam. Yeni dogum yaptım 45 gün oldu yani😁 aşırı şekilde lavaboya cıkarken acı çekiyorum kanamam oluyor ameliyat dışında tedavi olsun istiyorum cunku ameliyatı kaldıramam şu anda yaşayan var mııı☹️
Bulutbey Rabiakaradas anestol merhem ve proctolog krem karıştırıp geçici olarak ağrısını kesebilirsiniz. Hemoroid varsa maalesef tek çözüm ameliyat. Hatta bazen ona bile kesin çözüm olmadı diyenler de var
Abf Rabiakaradas Dr bana rectoderm krem vermişti, yan etki olarak şiddetli başagrisi yapıyor, ama etkili
Hatice_nur07 Malesef ki sizin gibi düşündüğüm için 7 aydır cekiyorum ozaman ameliyat olsaydım şuan iyileşmiş olacaktım size tavsiyem kendinize eziyet etmeyin gidin olun ameliyatı
Hatice_nur07 Eminos bende cok krem kullandım ama fayda etmedi malesef salı günü tekrar doktora gittim son bir kez daha krem verdi olmazsa amaliyat dedi
Eminos Hatice_nur07 bana eczanede hazirlanan karisim krem verdi eczane hazirladi yani kulak temizleme copuyle makatin icine dogru suruyordum yoksa distan surdugumun faydasi olmadi
mom1236 Rabiakaradas kabız olmamaya bakın kabızlık çok tetikliyor. Ben bu yüzden bekusin diye bir ilaç kullanıyorum aşırı etkili. Çatlak içinde anrecta kullanmıştım ben birde proctolog fitil de aşırı rahatlatıyor. Bende korktuğum için doktora gidememiştim. Eczacılar yardımcı olmuşlardı