YigitAlpsMom Arkadaşlar TV şimdiye kadar internete bağlanıyordu ne olduysa artık bağlanmıyor ağı buluyor şifreyi giriyorum ama yetkilendirme başarısız diyor nasıl yapabilirim çok araştırdım fakat bişey bulamadım bilgisi olan yazarsa çok memnun olurum
biraslanannesiii YigitAlpsMom şifreyi kabul etmediğinde internet ağını unut deyip biraz bekledikten sonra tekrar bağlanmayı deneyebilirsiniz
Ecreee Modemi kapatın dinlesin sonra açın ,yada ağlı agsiz bağlantı varsa onlara tıklayın ,ayarladan bakın yada yetkiliyi arayın
YigitAlpsMom Ecreee Bu sorun olduğunda modem de kapatılıp açılmıştı bizim evde değil modem de her şeyi denedim olmuyor bide ağlı agsiz bağlantıyı deneyim
Deleted0979 YigitAlpsMom Türk Telekom modem internete bağlı çok güzel mesela bugun oynayan diZiyi izleyemedin Ya ertesi sar başa izleye biliyorsun herşeyi çok güzel 3 seneden beri kullanıyoruz
YigitAlpsMom [silindi] telefunken bilindik bir mağazadan almadık aslında normal bir yerden aldik bir ara yine olmuştu nasıl olduysa düzelmişti şimdi yine oldu 3 gündür falan yok düzelmedi
YigitAlpsMom biraslanannesiii öyle yapıyorum işe yaramıyor şifreyi kabul etmiyor değil aslında bağlan dediğimde yetkilendirme başarısız diyor