Rrabiaumut ben de 49 ile hamile kalıp 68 ile doğuma girdim.23 günlükken spora başladım,çok çok hafif spor. Sezeryan olduğum için. 97 günlük olduk,5 kilo vereceğim kaldı. Korse kullanamadım sıkıya gelemiyorum ama yamunanın termal taytını kullanıyorum. Google play den 'Yağ yakma egzersizleri, Plank egzersizi,Kalça egzersizi,Göbek eritin, Bacak egzersizi' programlarını da indirdim. Taytı kullanalı 3 hafta oldu, göbekten 7 cm inceldim. Evde şekersiz puding yapıp bir tatlı kaşığı harnupla tatlandırıp yiyorum tatlı ihtiyacı için. Bir bardak süt ile bir meyve karşılığı oluyor. Ya da 2 kare bitter çikolata. Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su içiyorum. 3 ana 3 ara öğün besleniyorum. 3 silme yemek kaşığı pilav 1 dilim ekmek yerine geçiyor mesela. Ya da 1 kepçe çorba 1 dilim ekmek yerine geçiyor. Mesela dün akşam tutamadım kendimi 4 tane çay bisküvisi yedim. Bugünkü öğle yemeğindeki ekmeği çıkardım. Bu şekilde dengeliyorum. Yalan yok fazlaca kendime hakim olamadığım oluyor.🤦🏻♀️ O zaman da spor cezası veriyorum kendime. Onu mutlaka bir yerden çıkarmam gerekiyor. Spor sonrası mutlaka maden suyu ile ara öğün yapıyorum. Ya da h.cevizi yağlı türk kahvesi de yağ yakımına yardımcı oluyor.