Karens Kızlar 2.5 aylık kızım. Maşallah çok uyuyor ama normal mi bilmiyorum. 24 saatin belki 3 saati bile uyanık değil. Karnını doyurup uyuyor. Gülmeye yeni başladı konuşayım fln diyorum ama uykusu var
Sedakcby Karens maşallah normal 3.aydan sonra uyanık kalmaya başlıyorlar zaten. Uykuya okadar ihtiyacım var ki. Benim bebeğim doğduğundan beri uyumuyo 😅🤣
civcivinannesiii Karens Hm peki sariligi felan varmi yani benim oğlum sariiktan çok uyurdu oyuzden dedim zorla emzirmeye kaldirirdim hatta ağlardım neden uyanmıyor diye
pandemibebegi Karens Böyle bebekleri duyunca şok oluyorum. Benim bebeğim 2 aylıkken bile tüm gün uyumazdı gazdan dolayı 😄 Sarılığı falan olmadığına eminseniz keyfini çıkarın .
NilAsyaMom Karens elleme canım uyusun benimki de öyleydi doktora sormuştum hatta hiç etkinlik yapamıyoruz demiştim. Doktor dedi el kadar bebeğe ne etkinliği bırak uyusun öyle öyle büyütecek dedi 😄
Karens Sedakcby 2 yaşında bir kızım daha var. hala onun yüzünden uykusuzum. Bu uyumasa da çok etkilemeyecek :D bir de el ayak hastalığı geçiriyor büyüğü resmen zombiye döndüm
Karens civcivinannesiii yok çok şükür doğdugunda da yoktu. Ama iri bi bebek baya. Acaba diyorum uyuduğu için mi
civcivinannesiii Karens maşallah kuzum ozaman tadını çıkarın çünkü 3 aydan sonrası çok uykusuzluk balicak😂
Karens pandemibebegi benim ilk bebeğimde öyleydi. Bir de hala bizimle yatıyor. Bu ikincinin uykusunun tadını çıkaramıyorum maaalesef :)
pandemibebegi Karens Ben de sizin yolunuzdan ilerleyeceğim gibi duruyor 😄 olsun ağlayıp dursa daha da bunalırsınız iki bebekle böylesi daha hayırlı olmuş 😊