bablim123 Merhaba arkadaşlar, Anadolu yakasında ombre yaptırabilceeğim iyi bir yer önerir misisiniz? Çekmeköy e yakın olsa çok iyi olur. Teşekkürler şimdiden.
BusraAsel bablim123 merhaba sancaktepe de ahmet okutan var oraya gidebilirsiniz arkadaşımın kardeşi calısıyor bende saçımı yaptirmistim orda gayet memnundum fiyatları da makuldü instagramdan bakınız ahmetokutanhairstudio yazın 😊😊
OzlemDefne_ bablim123 merhaba kardesım ozkangonderic instagram hesabına bakın isterseniz Üsküdar capitolde çalısıyor. Tüm arkadaslarım ona gidiyor. Ümraniye metrosu ile gidebiliyorsunuz sanırım. Uzak diyeceksiniz belki bir arkadasım sırf ombre için tuzladan gidiyor kendisine. Sayfasını inceleyin isterseniz. Arkadaşlarımdan olumlu geri dönus aldıgım için içim rahat tavsiye ederim cunku ombre basit bir işlem değil.
bablim123 Dilanarslan7 teşekkür ederim ama yorumları çok kötü google de. Bir türlü içime sinen bulamadım
bablim123 Arkaşadalar merhaba, ombre için kuaför Öner’i istiyorum sizlerden.. (İstanbul Anadolu yakası)