Sedahakannn 3 aylık bebeğimin geçmeyen konağı var zeytinyağı sürdüm kaç kere hiçbir şekilde geçmiyor mustelanın şampuanını aldım İlk kullandığımda geçmiş gibiydi şimdi yine tekrarladı ve geçmiyor sarı sarı su akıyor
Askineylul Sedahakannn benim oğlumunda olmuştu çok fenaydı zeytinyağı hiç işe yaramadı. Annem banyodan 5 dk önce 1 kaşık karbonata azcık su koydu kafasına sürdü banyodan sonra tertemiz oldu kafası ağzım açık kaldı. 2 kez yaptık toplam birdaha hiç olmadı deneyin bence sizde
Yamansmomm Sedahakannn Benim oğlumda da vardı 4 aylıkken bitti şükür banyodan yarım saat önce bebek yağı sürüp ince tarakla tarıyordum banyodan sonra da kıl fırça tarak ile masaj yapar gibi tarıyordum bu şekilde bitirdik
Yamansmomm Sedahakannn heöem hemen her banyo öncesinde yağlayıp tarıyordum ama banyo sonrası fırçayla masaj uygulamayı 3-4 kez yaptım bitti
Alpaybusra Hindistan cevizi yağını banyodan sonra sürüp tarayın, cocuk hekimi önermişti bu uygulamayı
Alpaybusra https://instagram.com/stories/uzm.dr.alifuatserpen/2685062039605191653?utm_source=ig_story_item_share&utm_medium=share_sheet Bakın videosu da var