Oglumunannesiyim Kızlar oğlumun altını değiştirirken sürekli salıyor 🥴🥴 yeni uyanın a biraz bekliyorum yapsın diye ama yok tam temizliyorum salıyor siz nasil değiştiriyor sunuz
GamzeYasir Oglumunannesiyim 😂😂😂 ilk zamanlar bizdede öyleydi kakasını falanda çok yapmıştır dışarı 🥲🥲 kaç aylık
Koala06 Oglumunannesiyim Kız o yine iyi zamanla geçiyor benimki emekleme çabasında bez değişirken anlık arkamı döndüm emeklerken kakasını yaptı halıya😅
MyEternalLoveNoyann Oglumunannesiyim ayh o benim korkulu rüyam ya kıyafetini çıkarınca biraz bekliyorum yapsın diye o zaman daha rahatlayıp yaptığını farkettim çünkü ama yok hemen hemen çoğu acmamda ya çiş ya kaka bez değiştirmeye korkar oldum🤦
mmek_2014 İlk dogdugu zamanlar hep öyle yapardı benim oglum. Üstüm başım çiş kaka içinde kalırdı 😅 büyüdükçe bırakıyorlar öyle yapmayı
Ahaha12 Oglumunannesiyim 25 günlük benimde genelde öyle oluyo kanka içinde beklediği oluyo yada tam yenisi bağlanınca yapiyo 🙂
melodininoglu Oglumunannesiyim altını açmadan ıslak mendiller dizlerinin altını sil. O zaman çişini yapiyolar. 😘
Betull0634 Oglumunannesiyim benim bebegimde 4 ayina kadar altina actigimda baglayana kadar yapiyordu simdi 6 ayligiz 4.ayinda sunnet yaptirdim sonra azaldi simdide cok nadir
Nurozba Bezini acar açmaz pipisinin üstüne bi ıslak mendil veya küçük bir havlu gibi birsey koy bir süreçtir geçer inşallah. Birde pipi p3d diye birsey vardı bizim e bebekten ıslak mendil alana yanında veriyorlardi