emine_fikret Arkadaşlar 16 aylık oğlum 5 gündür bezini değiştirmemi kesinlikle istemiyor, bezi değişeceğini anladığı zaman evde kaçıyor ve ağlamaya başlıyor. İnanın bu durum beni çok tüketti böyle bir durum yaşayan varsa nolur akıl versin.
zeyzey77 emine_fikret 2 yaş sendromuna girmiş. Bu durum zaman zaman her çocukta olur. Zamanla geçiyor kızımda yapardı Konuşarak ikna etmeye çalış ikna olmuyorsa da ağlasa da değiştir
NursenaT emine_fikret kilot bez kullanmanızı öneririm benım oğlumda hiç istemiyordu külot bezle bi nebze de olsa değiştirmek daha kolay oldu
Guguni emine_fikret 18 aylık kızım geçen hafta yaşadım. Değiştirtmek yani yatmak istemedi. Israrla yatırdım ağla kıyamet… annem geldi sakinleştirdi. Artık ne olduysa çocuğa o anda fazla ısrar ederek travma yaşattım sanırım😔Sonra bir hafta asla değiştirtmek istemedi altını ben de güzellikle gel ayakta alalım falan dedim hiç üstüne gitmedim hatamı fark edip… sonra tam yatırmak değil de arkasına yastık koyarak işte ‘ azıcık uzan öyle alayım bebeğim’ falan dedim bir haftada çok şükür ki atlattık. Şimdi sıkıntı çıkarmıyor. Kesinlikle çocuğu zorla yatırıp ağlatıp falan bezlemeyin ciddi travma oluyor…
brokoli biz bayadir cirtli bez kullanamıyoruz kactigi icin. son gunlerde kulot beze ragmen bezlenmek istemiyordu, bugun banyodan sonra kremlerken pişik oldugunu fark ettim, kizarkis baya. elletmek istemedi
55eren55 Canım benim ki kaç aydır öyle televizyon açıyorum öyle bezini alıyorum başka türlü asla aldırmıyor 2 yaşına 3 ay var hala bu sorunu aşamadık