e1if Selam kızlar, bebeğim 6 aylık, 2 aydır sütümü sağıp veriyorum emmediği için mama da kullanıyoruz , son 1 aydır çok sağamadım sütümü beslenmeme de dikkat edemedim, sütüm çok azalmış ne yapabilirim
Tugceonrdml_ e1if bol su için neden emmedi emzirme danışmanı ile de görüşün mutlaka benim bebeğim de 6 aylık sürekli emzirmeye çalışıyorum
Mammamiaa_ e1if süt sağıldığında zamanla azalma oluyor zaten. Emzirmenizde lazım bebek emince hormon salgılanıyor süt geliyor ama makinede öyle birşey olmuyor.
Aceranne e1if canım YouTube Osman gönül al ın süt artıran yiyecekler videosunu izle o yiyeceklerin bi adı vardı da unuttum şimdi
e1if Tugceonrdml_ gaz sancısı yüzünden rahat ememiyordu hep uykuya geçeceği zaman yorgun emdi, inan Emzirme danışmanı yla da görüştüm bi fayda alamadım , çok uğraştım tutsun dşye ama olmadı emdiği en fazla 5 dk ydi iki memeyi de
e1if Tugceonrdml_ baktılar kuzum, ama yok bi türlü memede 5 dk den fazla tutamadım, ama şunu demeyi unutmuşum gece emiyor sanırım uykulu olduğu için iki 3 defa emiyor gece
e1if MuBaBu15 Dilruba demirezer insatgaram da çıkar, ücretsiz danışmanlık veriyor, eğer İstanbul daysan evlere de geliyor
MuBaBu15 Ben mama meme devam etmek istiyorum ama kızım memeyi bırakmak üzere çok az emiyor artık sütüm kesilmek üzere çekmediği için az önce pompayla sagyim dedim biberonun dibi bile dolmadi
Alp16 Benimde bebeğim 6 aylık son 1 aydır emmiyor zaten yeterli sütüm yoktu iyice azaldı çok moralim bozuldu şimdiye kadar okadar çok uğraştım ki artık arttırabileceğime yönelik umudum kalmadı🤷🏻♀️