Delibirhatunn Aynı anda çalıştırdım kızlar. 5 dk sonra baktığımda ikisidi de kapanmıştı ve bidaha çalıştıramadım. Sigortalara baktım bi sorun yok. Bunu yaşayan var mı?
Ecreee Delibirhatunn benimde aynı anda açtığım oldu ama bu şekilde bir sorun yaşamadım..bilgim yok üstte kalsın ☝️
Deletedmom_36 Delibirhatunn Ben camasir mak bulasik mak elektrik supurgesini ayni anda mecbur kalip cok calisrirdim ama sorun yasamadim canim
Deletedmom8453 Delibirhatunn Çamaşır bulaşık elektrikli süpürge bazen hepsi aynı anda çalışıyor bir şey olmadı şimdiye kadar
Balarisi_melisEla Delibirhatunn genelde ikisi ayni anda çalışır😂 belki 1.2 saniyelik elektrik gitmiş olabilir
Mom0911 Delibirhatunn ilk duyuyorum böyle olduğunu cnm. Ben her ikisini de aynı anda çalıştırıyorum çoğu zaman, bir şey olmamıştı
Hipatya Delibirhatunn ağır gelmiştir evde kaç tane şartel var tek tek kontrol edin kısa devre yapmış büyük ihtimalle ben biri bitince diğerini çalıştırın ne olur ne olmaz diye
hunilimomm Delibirhatunn evinizde topraklama yoksa ikisini birden kaldırmıyordur elektrik bizde de yok ben ayrı çalıştırıyorum
dinle_beni_bi Delibirhatunn Ayni prize mi takiliydi. Bende çok calistiririm ikisini birlikte. Hatta fırını da süpürgeyi de hep birlikte. Sorun olmamıştı.