Asyatuba12 Bizde eşimle geçirmiştik 7 ayımızi almıştı. Tek çözüm wilkinson pomad adlı krem. İğrenç bir kokusu var ama tek çözüm. Her doktora gitmiştik sonra çok ünlü bir doktordan böyle bir çözüm önerisi duyduk. Aynı anda evdeki herkes boyundan başlayıp ayak ucuna kadar vücudunun her yerine sürüyor. Mümkünse gece yatmadsn önce sürün evde eski kıyafetler giyin ve sonradan kullanmazsanız da olacak örtüler örtün üstünüze. Dediğim gibi leke ve koku kaliyor maalesef. Ertesi sabah uyanin ve sırayla banyo yapın. Ardından yeni yıkanmış temiz kıyafetler giyin. Hemen bütün çarşaf örtü kirlenen herşeyi makinaya atın. Evi bir güzel temizleyin. Bir gün ara verin ve ertesi gece yine aynı şeyi uygulayın sabahına evde uyuzken giydiginix tüm kıyafetleri çorabı incigi boncuğu her şeyi yıkayın kurusun ve yerlerine koyun. Evi silin süpürün. Ve birkac gün dolaptan çıkarıp giydiginix kıyafeti soydugunuzds tekrardan dolaba değil de kirli sepete atın. Tek çözüm. Ben artık kafayı yiyordum son anda o doktor çözüm buldu bize. Çok zor ama böyle geçecek yemin ediyorum. Şimdi en ufak kaşınma da acaba yine mi diyorum. Eşimle boşanma raddesine geldik bizi o kadar yıprattı. Ben temizlik hastası oldum AVM’de asla ama asla bir şey denemem. Hatta yeni aldığım hiçbir kıyafeti eşyayı yıkamadan kullanmıyorum. Değişim yapma iade etme sansimi yok ediyorum ama umrumda degil. Kızıma gelen kıyafetler oyuncaklar her şey. Normal olduğunu düşünmüyorum ama duzelemiyorum da bende çok büyük bir yıpranmaya sebep oldu umarım siz daha rahat bir şekilde atlatirsiniz. Maalesef devletimiz böyle kötü bulaşıcı bir hastalık olduğunu bilmesine rağmen ilaçları bile doğru düzgün temin edemiyorum. Basit bir hastalık gibi gözüküyor ama yaşamayan anlamaz Allah sabır ve kolaylık versin sizede