Cagansm Kızlar bugum saglık ocagına 1yaş aşısı için gittik bıngıldagı hala kapnmamış ya d vitaminimi unutuyordum vermemi söyledi tekrar bakcak biraz kullanınca kapanır dimi ya insan korkuyor varmı böyle bişi yaşayan bilgisi olan
Ecmnr Cagansm kızım 10.5 aylık açık 18 nci aya kadar normal dendi bol bol güneşlendir vitaminini de aksatmadan vermemi söyledi doktor
Ygtakn Cagansm canım 18 aya kadar normal bu sağlık ocagındaki doktorlar biraz abartıyorlar bence oğlum 5 aylıken gitmiştik ve kilosu 10 kiloyfu kadın boyu kilosuna baktı bıngıldak hala acık d vitamini ver hastaneye gidin baktırın dedi hacettepe hastanesıne gittik ordaki doktor kızdı bize
whitechocolatemocha Kızlar ben d vitamini vermiyorum temiz içerikli bulamadım bol bol güneşlendiriyorum inşallah sıkıntı yaşamam
Misterious whitechocolatemocha decatabs kullanabilirsiniz ihmal etmeyin güneşten yeterli vitamini alamıyoruz malesef ve d vit gelişim için çok önemli.
Dolunayto Cagansm oğlum 18.5 aylık hala tam kapanmadı doktor 2 yaşına kadar normal karşılıyoruz çok büyük bi açıklık yoksa dedi
Mehmetaslan Cagansm 18. Ayda bile açıktı 20.aylığız altı anca kapanmış d vitamini normaldede hergün ver canım en azından hastalanmasını yada ağır hasta olmasını engelleyebilir. 🥰
mavilimorcicek41 Cagansm her gün aksatmadan düzenli veriyorum oğlum 1 yaşında işaret parmağımın ucu kadar açıklık var doktor gayet güzel dedi nörolojik muayneside sorunsuz