Zera Hanimlar merhaba, Ocak ayinda 3 yasina girecek oglumun soru sorma donemleri basladi ama oyle ki bunaltircasina😂 Sizlerde de durum ayni mi?
iki_prens_annesi Zera Ooo baya cok soru sorar ya bnmkide ocak dogumlu ama dort yasina gircek yeni dili acilmis sewiniyom konusmasina ama bazen cok konusuyo diyede veryansin ediyorum 😂😂
Balkizlarim Zera 3 ,5 yaşından 5 yaşına devam etti ediyor da benim kızım öyle idi halada kafasına takilani sorar anaokuluna gidiyor daha soru dönemi oluyor mesela keşif buda dünyayı tanıyor 😂
NursenaT Zera bizim ki abarttı durumu biraz sürekli neden diyo verdiğin cevaba da neden Diyo kısır döngü gibi herşeye neden diyor sonu gelmesi için bi yerden sonra sorduğun soruyu cevapladım diyorum başka bişeye yönlendiriyorum çünkü sonu gelmiyo 😄 bi yerden sonra merakından değil alışkanlıktan dolayı soruyormuş yani bir iki sorusuna cevap vermek yeterli
Fenty Zera Hemde nasıl, mesela diyor ki anne bu araba hangi model? Diyorum oğlum bu yarış arabası, o da diyor ki neden yarış arabası? 😂
Zera iki_prens_annesi Ay evet ilk baslarda bana da cok sevimli gelmisti ama artik gina gelme noktasindayim🤣
Zera NursenaT Ya birde oglum asla tek kelime kabul etmiyor, illa guzelce aciklayip tam cumle kurulacak😂 Bir de soru cumleai su sekilde “Anne ben simdi bunu buraya koycam mi?” 🤣🤣 Aslinda koyabilir miyim diye sormak istiyo ama oraya gelemedik henuz.
iki_prens_annesi Zera Dahada susmuyolar ki cnm aman konusssunlarda gerisi muhim degl kulaga pammuk tikariz 😂
Zera Fenty Hahahaha cok fenalar ama, ben bazen bilmiyorum diyorum sonra basliyor hı hı hı? Yani gercekten bilmiyorum ama😂
NursenaT Zera hahah bizimkide ben nereye uzanıyım ben şimdi ne yapıyım en tatlı kelimesi kardeşimi sevebilimiyim 😍
NursenaT Zera kardeş güzel ama şuan ki aklım olsa ya daha küçükken ya da biraz daha büyüdüğünde olsun isterdim çünkü çok kıskanıyo hepimize vurmaya başladı hareketlerini kontrol edemiyorum yapma demekten anlamıyo farklı şekillerde izah ediyorum ama anlamıyo 5 6 yaş daha ideal gibi
Yenievliiiiii Zera benim kızımda ocak 26 da 3 yaş olacak. Sus dememek için bazen zor tutuyorum kendimi 🤣🤣
Zera Yenievliiiiii Ya cok iyi anliyorum, “ Ayy Omer tamam oglum” diyorum bazen😂 Yolda kaza yapmis araba goruyo anne arabaya ne olmus, kaza yapmis oglum kim yapmis anne amca oglum hangi amca anne bende error error errrorr🤣🤣
Zera iki_prens_annesi Ah evett, oglum 25 aylikken cumle kurmaya basladi cok dert etmistum konusmuyor diye sonra bir acildi pir acildi. Bazen namaz kilarken ellerini omuzuma koyup defalarca anne, anne, annem, annemee😂😂 deneme yapiyor.
Zera tatlisert Oglak burcu olmaktan son anda kurtulmus oglunuz sanslisiniz😂 Zira cok fena oluyorlar🤯🤯 Eger duymuyor gibi yapiyorsam israrla anne anne anne sonsuz kere devam ediyor, benden cevap almadan sorusunu sormaz oyle de saygili😎🤯😂
tatlisert Zera maşallah ya tam merak edip öğrenme zamanları 😂 şimdi yanıma geldi Yasemin beni parka götürür müsün diyor 🤪bana hem adımla sesleniyor hem anne annecim diyor ☺️
Zera tatlisert Aaa bu bizde de var surekli ismimle cagiriyor Zeraaa tanku( thank you),zeraa gel gel otur falan😂 Babasi ile de birbirimize kelebek diyoruz babasina da kelebek diye cagiriyor😂😂 Ahh kelebekk sen niye gec kaldin🤣🤣🤣