Sfanr Rum bende arıyorum dün birine mesaj attım kapora istemedi ama kimlik bilgilerimi isteyince guvenemedim
Yavuzseliminannesi23 Rum bende izmirden cnm vallah asgari ucretle insan gecinemiyor adam sadece 1 gun bebek bezine calisiyor yani gecim cok zor oldu bir evden ancak 2 kisi calismasi lazimki gecinelim
Rum Ygzmomm bende arastiyorum canim suan cok ihtiyacim var. Bitane bileklik isu buldum ama basdan 200 kapora istyo. Guvenemedim🤦♀️
Ebrulideniz Rum sakın kabul etme. Bende toka isteyene gönsersim kapora yok sonrasında kayboldu gitti 200 tlm ama zaten gönderirken bi ihtamal demiştik göze almıştık
snowflake Rum Süpriz yumuta işi benim bebegim 9 aylık ve ne bulsa agzına atıyor parcaları küçücük kapının önüne kadar getiriyorlar birde verdigin degere çok az para bin tane kapatıyorsun 50 tl
Rum snowflake azmis parasi gercekden. Benimki de 1.5 yasinda 9 da uyuyor o uyudukdan sonra bisiler uapmak istyorum. Ihtiyaclar arttı hersey cok pahali . Kendimce eve katki saglamak istyorum ama bisi de yapamıyorum
balyavrum1 snowflake merhaba komsunuza sorsanız bi Ankara da böyle dağıtan varmıymış işi getirenlere bilir ihtiyacım var gerçekten bende helalinden para kazanmak istiyorum
snowflake Rum ya ben bu sene battıkk resmen Allah yardım etsin ev kirası taksitler evi yıllık verdik günü bitiyor offf birde yıllık
Meryemaksa Ya bende istiyorum ihtiyacında var doğrusu uç çocuklu bir anne olarak , adıyamanda yaşıyorum varsa bilen güvenilir birileri banada söyleyin lütfen 😇😁
Rum Meryemaksa netten cok araştırdım canim ama kime mesaj atsam direk otomatik kapora falan mesaji gonderdiler . O yüzden yapan bilen insan ariyorum
Meryemaksa Rum hem de nasıl zor şimdi güz temizliği yapıyorum yatak döşek açtım hep kışlık yazlık haftaya evi boyalıyacaz nasıl olucak inan bilmiyorum Rabbim yardım etsin bizlere dayan ma güücü ver güç kuvvet ver
Rum snowflake nerde oturuyorsun. Rabbim hepimizin yardimcisi olsin. Hersey bi anda arrti zam olsa nolcak. Bursa da kimsem uok uakinim olsa cocuguma baktirip calismak istyorum. Elim kolum bagli evde oturuyorum gercekden cok zor