Arzumca344 Merhaba! 1 aylık bebeğim ne zaman sünnet yaptınız kolaymıydı devlet hastaneleri yapıyormu hangi bölüm bilgi lütfen😌😌
Fenty Arzumca344 3.5 aylıkken devlette yaptırdım ben, üroloji bölümüne gittim muayene kan verme sonrası gün verdi ve yaptı.
Oykuaygun Arzumca344 5.5 aylıkken yaptırdık. Keşke dedim daha erken olsaymış kıpır kıpır dikişlerine bir şey olacak diye korktuk. 2-3 gün yüz üstü yatırmadık. Ne kadar erken o kadar iyi
YigitefeBey Arzumca344 2,5 aylıkken yaptırdım direk gün alıp gittik özelde üroloji bölümü yaptı 1 haftadaiyilesti şimdi iyi ki diyorum
ketcapli_lahmacun Arzumca344 Ya bizimde pazartesi günü olacak. Ama bizim biraz geç olacak. 9 buçuk aylık çünkü. 😐😐🥺 Birde yüz üstü uyur.
tugbaozercaglar Biz 1 yaşına kadar beklemek zorunda kaldık maalesef ama ona rağmen çok rahat geçti özelde yaptırdık covid nedeniyle
MySunshine21 3 aylıkken özelde yaptırdık. Çok rahat geçti. Düşünüyorsanız asla vazgeçmeyin ben çok karasız kalmıştım. Şimdi iyi ki diyorum
Cinarimm5 ketcapli_lahmacun biz de 1 yaşında yaptırdık. Benim oğlum da yüz üstü uyuyo ama bi sıkıntı olmadı. Ilk gece kendi yüz üstü yatmadı zaten ağrısı var diye sanırım . Sonraki gün yine yüz üstü yatmaya devam etti :)