deniz_s ahkalbimm yaa anladim canim peki affedersin ama kakasi nasildi bizimki ishal givi ama degil de sanki boyle sumuklu yapiskan oldu usutmus gibi sanki bu donemde normal mi acaba
deniz_s Sedakcby ya bizimki gece uyaniyo bir daha uyumuyo gunduz zaten yarım yamalak uyuyor hep kucakfa uyuyodu zaten simdi de ayni cok mizmiz yerde bile durmak istemiyo hep kucak canim mahvolduk ya
Sedakcby deniz_s aynı aynı zamane bebekleri valla hepsi aynı ben benimkini tek sanardim bukadar huysuz çocuk varmı acaba diye ama burda kimi okuyosam aynı sorunlar 😅 bende takmamaya basladm hepsi aynı dye 😅
deniz_s Sedakcby valla bugun hic uyutamadim hep aglama krizi yasiyoruz catliyo aglamaktan uykusuzluktan da bayilcak napcam bilmiyorum hic 🤦♀️ ne zor is ya 😒
AND-20 deniz_s dişin üstündeki derisi patlayana kadar uğraşır bizimkini salatalık patlattı ikisi aynı anda çıktı tamamen çıkması baya sürdü patladıktan sonra rahatlıyo o kadar kaşımaya çalışmıyo
AND-20 deniz_s serin geliyo ya rahatlatıyo az da olsa ama prasa soğan ağrısını alıyo karanfili zeytin yağının içinde bir gün beklet yağından al sür o da rahatlatıyo