Emirim Biz yaptirmadik 2.dozu. süt proteini alerjisi cikinca ilkindeden sonrada uzun sure ishal olunca yaptirmadik
Sevalipek Emirim merhabalar bizimde süt alerjimiz var ve rota aşısı yaptırıp yaptırmamakta kararsız kaldım bazı doktorlar yaptırın bazıları yaptırmayın dıyor sız neden ıkıncı dozu yaptırmadız cok mu tepkı gosterdı ilk doza?
Sevalipek Emirim birde süt alerjisi düzeyi bebeğinizin nasıldı kakasında kan felan varmıydı? Günlerdir bu aşıyı yaptırıp yaptırmama konusunda düşünüyorum kafayı yemek üzereyim herkes farklı şeyler söylüyor
Emirim Sevalipek oncesinde alerji yoktu asidan sonra 15gun ishal oldu kakasinda asiya bagli rota virusu cikti kilo alimi durdu sonrada egzama oldu oyle anladik alerjiyi tetikledigini ikinci dozada cesaret edemedik
Emirim Sevalipek oncesinde alerji yoktu asidan sonra 15gun ishal oldu kakasinda asiya bagli rota virusu cikti kilo alimi durdu sonrada egzama oldu oyle anladik alerjiyi tetikledigini ikinci dozada cesaret edemedik
Emirim Sevalipek kakasinda kan yoktu asidan sonra cok kaka yapmaya basladi sonrada egzama oldu vucudu deri ve kan testlerinde cikmadi alerji ama doktor kucuk oldugu icin cikmaz alerjisi var dedi. 8 ayligiz su an kati diyet donemi bitti sadece sütü direk ictigimde yada sütlü tatli yedigimde tepki veriyor digerlerini atlattik şükür.
Sevalipek Vahide18 peki bebeğinizde herhangi bir etki olmadı mı dahada huysuzlanmadı mı birde alerji düzeyi nasıldı
Sevalipek Vahide18 ya benimkide huysuz gazlı kolik bir bebek ama diyetım işe yaradı ve sakinleşti bir nebze de olsa tekrar eski günlere dönmek istemiyorum aralıksız 10 saate kadar ağlıyordu kıpkırmızı oluyodu normalde aşıyı yaptırcaktım ama çocuk doktoru süt alerjisi olan bebeklere önermiyoruz dedı sonra başka doktorlarda sordum hepsı farklı şeyler söylüyor kaldım arada
Vahide18 Sevalipek ben olsan senn yernde yaptirirdim cnku sordugun doktorlarda net bisey dememis en azndan asiyi yaptirmissin 2. Dozunuda yaptir tam olsn
DefneHiraa Benim bebeğim de de var süt alerjisi bizim doktorumuz da kesin bişey demedi biz yaptırdık çok şükür bi sıkıntı olmadı bebekten bebeğe fark eder demişti
Emirim Herkesin kendi karari ama ilk dpzdan sonra o kadar agir yan etki yadamasaydik bende kesinlikle 2. Dozu vurdururdum. Bizim doktorumuz gelişimi falan durunca ikinciyi kesinlikle onermedi. 3 aylikti yapildiginda su an 8 aylik yeni toparladi yavrum