sinemtokcan günaydın kızlar bebeğim 5 aylık 7500 kg. kilosu ortalama değerde fakat son bir ayda hiç kilo almamış. sadece emiyor mama ve biberon vermek istiyorum almıyor,gece de almıyor. ne kilo aldırır ek gıdaya başlayacağım yavaştan önerileriniz var mı?
Hemsiremomm sinemtokcan kilosu gayet iyi aslında.her ay çok kilo alacak diye bi şey yok.100 gr da olsa aldıysa sorun yok diyor doktorlarımız da
Hemsiremomm sinemtokcan benim bebeğim 4 ay 20 günlük yeni 6500 gr oldu.bi ay 200 gr aldı diğer ay 500 gr öyle yani
Mugekiran Benim kızımda 5 aylık 7.500 kilo. 3 ve 4. Ay sadece 200 gram almıştı. Kafama takmadım yemesinde bir problem yoktu çünkü. Bu ay tamamen toparlamış çok şükür. Sizde stres yapmayın kilosu çok iyi. Almaması da normal bir durum ☺️
Sevgiela Bizde beş aylık 7600 kiloyduk ek gıdaya başladık 3 gün kuralı ile sebzelerden yoğurt meyve olarak gittik şimdi çorba falan da yapıyorum.
Asl90 sinemtokcan canım bazen durmalar oluyor normal bir ay sorun yaşadınız diye kötü düşünmeyin bir süre sonra tekrar tartın duruma göre karar verirsiniz mamaya doktorunuza danışın 4 5 aydan sonra kilo alımları baya yavaşlıyor bazen duruyor benim oğlumda öyle oldu bazen hiç kilo almıyordu sonraki ay birden 500 ge alıyordu. 5. Ayında 8200 gr dı uzun bi süre kilo almadı az aldı şu an 13 aylık 10.200 gr vitaminleri kan değeri normal sorun yok dedi doktorumuz ek gıda anne sütü şeklinde ilerliyoruz. Ek gıdaya az kalmış zaten aç kalmaz üzülmeyin
Hipatya sinemtokcan benim kızımda 5. Ayda sizin bebeğinizle 3 aşağı 5 yukarı aynı kilodaydı ve o ay sadece 100 Gr aldı ben geceleri tek göğüsle emzirir uyurdu ondan sonraki günlerde uyusa bile diğer göğsümdnde verdim 10 gün içinde 250 Gr almış doymuyo olabilir canım bu arada 5. Aya girince ara ara tadım yaptırdım yoğurt şeftali vs. 5. Ay 20 günlükken tam geçiş yaptık doktorumuz başlattı 🌸