Pinaraslan Kızlar selam 7 aylık bebeğim var kahvaltı da ne veriyorsunuz . Dişleri henüz çıkmadı ek gıda geçiş yaptık ama herşey yemiyor siz neler Veriyorsunuz yardımcı olur musunuz 🌼🤲
Selinglr Pinaraslan yumurta zeytin peynir muz ustune cevız pekmez yada avokado yanına ezılmış aynı sekıl ıhlamur yada rezene yanına cırpılmış yumurta yada omlet bazen muzlu pankek vs
Murvetbartu Pinaraslan yumurta sarısı, peynir, avakado,zeytin yağı bazen de kabızsa kuru kayısılı yulaf lapası
ikizlerinannesi2985 Pinaraslan o aylarda yumurta sarısı, labne, muz, pekmez veriyordum. Arada da yulaf lapası yapıyordum.
Dorukkkk Benim oglum 7 aylıkken çok güzel kahvaltı yapıyodu ilk tereyaglı yumurta sarısıyla başladım 9 aylık şimdi beyaz sarı yapıyorum peynir yiyo tuzsuz köy peyniri
Yasemin38 MeryeminAnnsi bebeğinin yeme şekline göre ayarla canım. Karıştırılmışmı seviyor yemeyi yoksa tek tekmi
Yasemin38 Pinaraslan dişleri çok önemli değil canım ek gıda başlangıç zamanında. Yumurta sarısı peynir labne ceviz içi pekmez peynirli omlet pankek
Pembekurdela Pinaraslan ben o aylardayken yumurta sarısı, bazen labne bazen lor peyniri, pekmez, 2 tane bebek büskivisi, ve devam sütü ile karıştırıyordum ha bide ceviz de koyuyordum içine karışım olarak çok severek yiyordu.