Mused Kızlar geceleri kaç kere kalkıyorsunuz ben normalde 2 3 kere kalkarım du 1 kere kalktım 3 ay uykuya düşkün mu oluyo
Dsedaa Mused oğlum da 3 ay oldu geçen gün 8 saat aralıksız uyumuş bende uyumuşum uyanınca şaşırdım bende bu kadar saat beslenmeden nasıl uyudu diye 🙄
Duru2014 Mused Dsedaa 3 ay 20 günlük kızım 8 saat deliksiz uyuyor artık kendi kendime gercekten uyuyor mu yoksa biz mi duymuyoruz diye düşündük bişey mi var diyordum ebe normal uyur bu aylarda uyularını isterlermiş özellikte karanlıkta büyüme hormonu salgılarmış ebe öyle söylemişti akşam 11 de gece uykusuna yatar sabah 6 7 ben uyurken mama veriyorum kilo kaybı olmasın diye yer gözler kapalı sonra tekrar uykuya bırakırım 10da gözlerini acıyor😮💨 bana da tuaf geliyo korkuyorum gercekten uyuyor mu caba diye
Mused Dsedaa oo 8 saat vaya maşallah kimi bebekler öyle benim kuzenim 3 gün aralıksız hiç uyanmadı biboranla verdiler mamayi bende endişeye kapılırım hemen anneme derim oda bebe bu uyursa uyumazda der hemen
Esranurrr 3,5 aylık bebemin en fazla uyku süresi 2 saat olan ve geceleri 12 den sabah 9 a kadar uyumadan durduğunu görünce bu postlar bi gün düzelicez umuduna düşürüyo