Minaaa Kızlar bebeğim 2 ay 21 günlük 5 kilo 100 gram sadece anne sütü aliyor sütüm de var. Kızım bana zayıf geliyor yaklaşık on gündür 100 gram almış sadece kilo alımı çok yavaş mama almalı mıyım kafam çok karışık lütfen yardım edin 😪
AlpTugra Minaaa hemen mamaya yönelmeyin bence . Doktorla görüşün sağlığın da bi sıkıntı yoksa doyuyorsa anne sütü en makul olanı ve kilo çokta önemli değil bünye meselesi .
Melek21 Minaaa valla ben anlamıyorum sizi hem sütünüz var hem mama diyorsunuz canım benim oğlumda o civarlarda ben sıka sıka sütümü sağıyorum sırf mama vermiyeyim sırf anne sütü aldın enazından 6 aylık olsun diye sen boyuna ve baş çevresine bak iyiyse kilosunu boşver sınırda değil çünkü yazıktır ya anne sütü kadar değerli birşey yok ve diyorsun bende var kıymetini bil bence gerçekten
Minaaa AlpTugra mamaya yönelen biri değilm inanın doğduğundan beri emme sorunumuz vardı neler çektim sütumu içsn diye başardım da işte kilosunu takıyorum birz sadece 😔 teşekkür ederim cevabınız için
Minaaa Melek21 inanin benm kadar anne sütü alan diye Uğrasan var mıdır bilmiyorum doğduğunda emme sorunu vardı kim olsa pes etmişti mama vermişti ama ben çok çabaladm çok şükür bu günü kadar da anne sütü aldı sadece. Bende sütumu sagiyorum emdikten snra biberonla sütumu de veriyorum. Kilo alımı yavaş olunca ister istemez üzülüyorm yada bana az geliyor. Boyu uzun şuan ayına göre maşallah gücü kuvveti de çok yerinde
Melek21 Minaaa hemşire vana senin oğlun uzun boylu yani kilosu abartılı olmaz dedi maşallah boyu iyi sen ne kiloya takılıyorsun demişti çıban çok sıkıntı çektim bi süt bi mana bende kendimi harap ettim ama olduğu kadar işte bence sende dert etme maşallah sütün var bunu kıymetini bil zaten gerekirse drlar söyler sana
NeclaDefne Minaaa her ay 1 kilo almış bir bebeğe mama mi vermeyi düşünüyorsunuz gerçekten? Sizce kaç olsa yetecek 7 mi 8 mi ? Yapmayın Allah aşkına sütünüz varken mamayı biberonu evinize sokmayın sonra çok pişman olursunuz.
Melikeakiner [bilinmeyen] Ayına göre kilosu çok iyi, sütün varsa mama alma sık sık emzir. Sütünün kalitesini artıracak şekilde beslen. Peynir, et, ceviz, yumurta ye. Birde lactaml iç. Sütün kalitesini artırıyor.