Browni_61 dadaskizi 20_30unite arasi zayif pozitif 30 unite pozitif kabul edilir.20 unite negatif kabul edilir.interntte bu sekilde yaziyo.Siznkine 18 yaziyo negatif gibi duruyo .
dadaskizi Prensesannesiiii32 onun içinmis evet yani bize niçin vereceğimizi söylemediler ben netten baktım onun için olduğuna ama sonucu yorumlayamadim tabiki
dadaskizi Prensesannesiiii32 bize henüz tanı bile koyulmadi 26 aylık oğlum gözümün önünde eriyor resmen şuanlik yumurta alerjisi dendi bide bazı testler yapılıyor
dadaskizi Prensesannesiiii32 2 hafta önce 12.300 gramdi 2 gün önce 11.800 olmuş bişey yemiyor 3 aydır aç sıvı ile yaşıyor su , meyve suyu vs
dadaskizi Prensesannesiiii32 https://imgyukle.com/i/kJQWxp göz çevresi böyle huysuz hep dün ateş ve kusma vardı anlamadım gitti artık
buzlulimonata dadaskizi benim oglumun gözlerinin alti da mor biraz ama babasinin da öyle ben hep ona yoruyodum. Bu bi sorun mu ki? Ama baska hic bi sorun siikayet fln yok kilo kaybi fln gbi
Prensesannesiiii32 dadaskizi ah yavrum benim rabbim şifa versin olurda çölyak çıkarsa üzülmeyin sakın rabbim dermanı olmayan dertler vermesin