Bir_prens_bir_prenses Ben 40 çıkınca daha düzenli olcak diye beklerken oğlumun ters köşe yapmasına kaç puan?? 31 gunlugüz 3 gündür geceleri uyumak istemiyor gündüz de sıkıntılı var mı önerisi olan?
Yesillimon Bir_prens_bir_prenses Uyku konusunda hic bir önerim yok ve tek inandığım sey bebeler ne zaman isterse o zaman uyur.😁
3MelekAnnesi3 Bir_prens_bir_prenses 63 günlük gündüz cok uyursa gece uyumuyor gece uyursa gündüz uyumuyor kesin 4 5 saat eziyet ediyor günlük bana ama kesin diyorum bak ya gece ya gündüz ben gündüz olamsıan dua ediyorum artık 4 5 saat napıyo dersen emiyor gazı cıkıyo kaka yapıyor aglıyo tekrar emiyor tekrar gaz kaka aglıyo derken hoppp 4 5 saat gecmiş hani böyle yemek yaparken aspiratörü acarız yemek yapınca kapatırız aaa o neydi be kafamız sismiş deriz ortamda Bi sessizlik olur yaa oglum susunca artık öyle bir sessizlik oluyor oh be diyorum
mehpeyker Bir_prens_bir_prenses merhaba benim 3. ayında düzene girdi. Ondan öncesine kadar gece gündüz hep birbirine girmişti. Azıcık daha sabredin. O uyurken siz de uyumaya çalışın
Bir_prens_bir_prenses Yesillimon kızım uykuyu çok severdi geceleri emer uyurdu oğlum beni şaşırtıyor hiç çocuk büyütmemiş gibi 😀 Erkek bebek zor olur derlerdi de ne alaka derdim 🤭
Yesillimon Bir_prens_bir_prenses Bilemiyorum ama belki de dogruluk payı vardir 😄oglum kesintisiz iki yaşından sonra uyumaya başladı 2 yasina kadar yenidoğan gibiydik😪
Bir_prens_bir_prenses 3MelekAnnesi3 Benmki de hep emmek istiyor emiyor emiyor sonra gazını alayim diyorum hop hepsini çıkarıyor doyduğunu anlamıyor galiba bilemiyorum sonra tekrar basa sarıyoruz çıkardığı için acıkmıştır diyorum tekrar meme sonra tekrar kusma 🤣 memede dalana kadar bu böyle devam
Bir_prens_bir_prenses Yesillimon benm kızım o kadar akıllıydı ki bazen 5 saat deliksiz uyurdu bu kadarlikken 😀 paşanın deliksiz uykusu en faa 2 saat oda gündüz
Bir_prens_bir_prenses mehpeyker ahh uyuyamiyorum cnm 3.5 yaşında da bi kızım var oğlum uyurken de onunla ilgileniyorum. Ilk çocukta oluyordu o bebek uyurken sende uyumalar 2. Çocukta zor 😀
mehpeyker Bir_prens_bir_prenses Allah kolaylık versin. Doğru iki çocuk varsa uyumak zor. Valla ilk başta ben de ikinci çocuğu düşünüyordum. Artık düşünmüyorum. Oğlum bronşit oldu çok canım sıkkın