Minikadam06 4.5 aylik b3begim her uykuya yatip kaldirdigimda sular icinde zibin corap külotlu çorap vb. giyecekler aksama kadar kac kez degistiriyoru, neden bu kadar terlerki sizde de aynisi oluyormu mama icerkende alni saclari falan terliyor.
Minikadam06 Reyna diyorum bn kayinvalideme babasina mi cekmis bu diyw cunku eaimde oyle gece cok terler kayinvalidemde yok mama icen cocuk oyle olur dedi cok korkuyorum hasta falan olcak diye hizlica uzerini giydiriyom vesikten cikarir cikarmaz cok tesekkur ederim yorumunuz icin.🥰
Minikadam06 Zehraazzz surekli degistiriyormusnuz yoksa sirtina bez falan mi koyuyorsunuz bana bez koy degistirm3 diyolar ama kollar falan bildigimiz islak yani olmazki bezle falan
Tombiginannesi Minikadam06 benim oğlum da öyle 3 aylık daha. Ne zaman emzirsem mama versem saçları alnı su gibi oluyor. Uyuduğu zaman yastığı bir bardak su dökmüş gibi ıslak. Sanırım oda babasına çekti çünkü oda çok terliyor 🤷
Zehraazzz Minikadam06 kolları falan islaniyorsa değiştirin tabi Benim kızımın kafası terliyo sırtı değil
Minikadam06 hypatia yani derecesini bilmiyorum ama ne sicak ne sogukkk yatirirken uzun kollu zibin kulotlucorapla yatiyor kalkincada zibin uzerine body ustune yelwk
Minikadam06 minmin-hanim kulotlu corak su kalin pamuklulardan sanki yikayip giydirmiskm gibi oluyo o kadar islak yani
hypatia Minikadam06 bebeğinizi kilotlu çorapla uyutmayın. Kan dolaşımı kısıtlanır ve doğal olarak terler ve bunalır. Siz kilotlu çorapla uyuyabilir misiniz öyle düşünün
Bebegimm1 Minikadam06 kulotlu corap terleticek seyler giydirmeyin o yuzden terliyordur eviniz sicakligina göre giydirin mesela 23 derecelik evde uzun kollu zıbın altina ince pijama ustune ince yorganini ortuyorum terlemiyor.ev çok soguksa kulotlu corap giydirirdim oda bacaklarini sıkmayan corap giydirim kan dolasimi yavaslatmamasi icin rahat uyusun diye
Minikadam06 Bebegimm1 yok yokk dar degil gercekten cunku bebegimin kalcasi cikikti pavlik bandaj takiliydi 15 gun once cikardilar cift bez kullaniyorum zaten bacaklarini zor hareket ettirebilecegi kiyafet yasak
Bebegimm1 Minikadam06 anladım şöyle dusunun siz evde nasılsanız bebeginizi de 1kat fazla giydirin mesela kısa kollu ile geziyorsanız ince uzun giydirin bir de ustunu omzuna kadar ortmeyin ben gobegine kadar ortuyorum omzuna kadar örtersem terliyor🌸
Mehmetaslan Minikadam06 tek kat ince giydir canım bunun dışında yatağından ıdlak alıyorsan yatakla ilgili olabilir park yatak vrya etrafı hava almayan yataklar öok terletir ve daha sık hasta olmasına sebep olur bu bebekşerin allah korusun. Benimde minik adamım çok terler dedeai gbii hep başından terler
Minikadam06 Bebegimm1 annemler gunduz3 bakma gece usur diyor birde bebegim kundak yapmadan uyumuyor uyuyor ama cok sıçriyorr yarim kundak yapiyorum zaten u,erini kapatmama firsat vermiyo yarim saatte bir uzerini ortuyorum tepikleye tepikleyw aciyo ustunu ayaklar yeni ozgurlugune kavustu cok mutlu ondan habire hareketli ayaklari
Yamac2019 Minikadam06 Benim oğlumda aynı şekilde çok terleyen bi çocuk babasına çekmiş biraz 😊ben ters yüz yapmaktan ziyade genetik olduğunu biliyorum havlu koyuyorum altına hergün de değiştiriyorum havlusunu çözümü böyle buldum
mom726272 Minikadam06 bebeklerin çorapla yatmasını önermiyorlar ayak kısmını kes canım doktorum uyurken çoraplarını çıkar dedi
Bebegimm1 Minikadam06 gece milyon defa bende ustunu ortuyrm habire tepiyor ayaklariyla uyku tulumu alicm sırf ustunu acıp üşemesin diye🤦♀️