kahvela bikerem ben orda pek bebeklere yönelik bişey bulamadım ya sorun bende mi 😂 hep çocuklara var ve müslin kumaşlar var çoğunlukla. Kışlık bişey göremedim birde
eymenzeynep Nidameva hoşuma giderse pazardan bile alıyorum neresi denk gelirse. Ama çoğunluk lcw , hm ve koton
Yasemin_06 Nidameva valla ayırt etmiyorum nereden uygun fiyatlı bulursan yapıştırın.hemn pazarlar uygun oluyo genelde pazardan bile alıp giydirdigim kıyafetleri vardid
bikerem kahvela hic muslinlerini kullanmadim,Ankara dayim ve aazasinda oyle güzel uruner var ki. Tamamen pamuk. Belki tum modellerini almisimdir,oglum var bu arada,bayılıyorum,tarifsiz beğeniyorum
asiltonunmommysi Nidameva H&M özellikle, trendyol, instagram butikleri var koalabebekgiyim, bebelerce, lolons.com, lc waikiki
Morcivert061 Ben dolap uygulamasndan 2.el alıyorum. Temiz az kullanılmış kaliteli olanlar yarı fiyatının altında. Küçülünce geri satıp yenisini alıyorum 🤣 zaten bi sezon giydiğini bi daha giyemiyor
yavrukussss Nidameva Lcw,instagramda prenses bebe var baya uygun bir sf ordan, e bebekten a101 bimden arada geliyor ya oyle 😍