Meli Ya bu emziğe reçelee falan karşıydım ama bebeğim biberon almıyor lansinon kullanıyorum kaşıkta tükürüyor az bişey pekmez damlatsam içermi mamasını yapan var mı dört aylık bebeğim
Durununannesi11 Meli boşuna mama falan değiştirme canım çoçuğun düzenini bozma bende synı şeyleri yaşadım yaşıyorum 3 farklı mama denedim sonuç aynı 2 aydır çekiyorum
Minikprensannesi Meli benım oglumda biberonu reddetti avent kullanıyorduk o zaman biberonu lansınoh aldım onu tuttu mamasınıda degiştirdim dene istersen biberon ve mama degiştir
Gunesinannesi Meli 5 ay olcak hala biberon almıyo denemediğm biberon kalmadı sadece gece uykuda veriyoruz biberonla bizde geçmedi ne yazık ki red
Baby59 Canm bebegin ne kadarlik benimkide ayni seyleri yapio 4 aylik iyice acikmayinca mama yemiyo bnde anca aglayinca veriyorum atak donemiymis doktor ole dedi yada biberondan ucundan az geliyosa cekmek zor geliyodur biberonun ucunu kontrol et
Meli Baby59 biberon ucu anne göğsü gibi memeyi de zor alıyor zaten iki gün önce çıldırdım hiç bişey yemedi yine bu aralar emiyor sol göğsü emiyor sağ göğüste çıglık kıyamet biberonsa hak getire gece saat başı uyandı emmek icin doymuyor çünkü dört aylgız bizde
Baby59 Meli bn bisi duydum bazi kadinlarin sag ve sol goguslerinden akan sut tatlari farkli olabiliyomus emedigi gogusunu kontrol et belki o taraftaki sutun tuzludur o zmnda emmiyolarmis
Durununannesi11 Meli valla çok zor ben 2 aydır çekiyorum uyurken veriyorum mamyı sadce uyanmasını bekleme
Ladyofdark Ben bugün avent in iki deliklisine geçtim 4 ay 10 günlük savaşıyordu mama içerken bugün iyi gibi bakalım.
Minikprensannesi Meli bende bütün biberon markalarından var medela aven lansınoh wee lansınohu yeni aldık😌