Smyyecnar Doğum sonrası tiroit hastalığı kan değerleri düşük olanlar var mı ? Boğazının bir tarafında ağrı olan
Ugggg Smyyecnar gebelikte troid yuksekti doğum sonrası normal çıktı hapı bıraktım kan degerlerim sınırda çıktı aşırı baş dönmem vardı kan hapını ihmal etme 6 aylık olana kadar iç dedi bogazimdada öyle belirgin bı ağrı yok
Elvin-Mina Smyyecnar doğumdan yaklaşık 5ay sonra tiroit olduğunu öğrendim hamileliğimde doktorum öyle birşey dememişti kan değerlerim normal çıkıyordu. Ama şuan çok düşük hapa başladım düzenli hergün yutuyorum ama boğazımda ağrı yok.
Hazine_aykut Smyyecnar bn hamile kalmadan hap troid hastasıydım öncesi ve sonrası hala kullanıyorm kan hapım bitmişti doktorum bida verdi başım dönüyo halsizim diyince Boğazlarım oldum olası bi sıkıntılı ağrı falan yok öyle
Smyyecnar Elvin-Mina ya böyle acı gibi ağrı değil yutkunurken. Bazen oluyor hep değil mesela 4 aylık oğlum bar 2 kere oldu 4 ayda bir kaç gün geçiyor olmuyor sonra
Smyyecnar Hazine_aykut ya bende ağrı olduğundan emin değilim böyle yutkunamıyoeum yutkunurken bir tarafım ağrıyo boğazımın ama öyle bir şişlik falan yok
Elvin-Mina Smyyecnar hımm anladım benim o tarz hiçbirşey olmadı sadece doktor soruyor tabi yutkunma güçlüğü varmı falan diye. Sizde doktora bir baktırın bakalım ne çıkıcak inş yoktur birşey