Bulutunannesi Kizlar ikisini bir arada kullanan var mi? Nurse harveys surup cok iyi geldi masallah benimkine. 2. Sisemiz bitiyor ama ben surubu birakmadan sab simplex aldim bugun onuda kullanmak istiyorum ikisi bir arada kullanan var mi?
Sonsuzluk052018 Bulutunannesi nurse harveys bitkisel zaten ben hem surup veriyorm maflor damla veriyorum zatiden veriyorum bide hicte birsey olmuyor
ikos58 Bulutunannesi ıkısı turev bırlıkte kullanmamlısınız. Ben nurse surupla bırlıkte relactaz ve bıogaı kullanıyordu. Sızde boyle farklı seylere yarayan bır kombınasyon yapabılırsınız
Hlyafsr22 Merveedd bişey sorabilirmiyim bu sab simplex gaz giderici mi yoksa gazı çıkarmasına yardımcı mı ben kızıma kullanıyorum kızım emdikten sonra gaz çıkarmıyor 🙄?
Merveedd Hlyafsr22 ne kadar çok damla kullansakta gaz asla gitmiyor o damla gazını çıkarmasına yardımcı oluyor 2 şişe bitirdim hala gaz var ama rahatsız etmiyor
Bulutunannesi Askpare 20.gunden beri kullanmadigim sey kalmadi benm. En iyi gelen nurse surup oldu oda 1 aydan buyuk bebeklere kullaniliyormus canim simdi ekstra sab simplex denicem
Merveedd Bulutunannesi sab simplex 1 şişe kullandım sabah akşam 10 damla verdim sonra doktorum nurse harveys verdi onuda sabah akşam verdim damla şeklinde diğer şişeyi bununla verdim anca öyle faydasını gördüm sab simplexin
Askpare Merveedd benim kızım 1 ay 1 haftalık kullanabilir mi nurse harveys acaba biz sab simplex kullandık işe yaramadı
Bulutunannesi ikos58 prebiyotik degil sab ondan dednz dimi haklisin cunku biri prebiyotik olsa daha ii olur. Mesela suan bakso ve nurse kullaniodm Ozaman ben nurse e devam sab i bosuna aldim😒
Firdevs Bulutunannesi ikisini birlikte kullandım canım nefes aldırmıyordu çok şükür o günler geride kaldı en son şurubu da bitirdim almadım artık şuan bişey kullanmıyorum 3 buçuk aylık oldu oğlum 🙏🙏
Bulutunannesi Firdevs nasil kullandn canm surub ve sab dimi agir geldimi iksiide gaz giderici diye geciyor ya tek korkum o ne kadar veriyodun🤔
Firdevs Bulutunannesi canım şurubu aç karnına sabah 1 çay kaşığı akşam 1 çay kaşığı verdim ama aşırı huysuz ve ağladığı zaman yine verdim sab simplex i de günde 4 kere 8 er damla verdim yine aralarda emziğe damlattım o şekilde atlattık çok şükür 🙏