Berentelli Kizlar bebem 5 ay 4 günlük bir saat önce falan babasının kucağındaydi ben almak istedim kucağıma gel kızım diyerek kollarımi açtım oda açtı kollarını bana gelmek istedi Cook mutlu oldum bunuda burda paylaşmak istedimm 💓💓💓
nommie Berentelli çok hos bi duyguuu. benim bebeğimde 5,5 aylıkken kucaktan kucaga gecmeye baslamisti simdi başkasındayken beni gorunce bana doğru bariz sekilde uzanıyor ben gel demeden al beni der gibi içim gidiyor :)
Rmkbk Berentelli darısı başıma 😂 2 aylığız ellerini uzatıyor ama bana tam kucak açtığını görürsem sevinçten uçarım ❤️❤️❤️
UraSsmom Berentelli Annelik ne tuhaf şey ya 😂😂 Düşününce saçma gelen şeylere bile mutlu oluyoruz 🤭 Her halleri çok güzel maşallah ona daha neler yapacak annesi ahh yersin 🤗💙
Denizmooom Berentelli bugün aynı şeyi 4ay 17günlük bebeğimde yaşadım işten geldim actım kolumu bana gelmek için açtı kolunu cok sasırdım elimi tutmak için açtı sandım bikac kere denedim sonra aldıktan sonra kaynanam cagırdı bana sarıldı ben bu aylar da beklemiyordum ama emdikten sonra bitti özlem yapmadı 😂