Merhaba arkadaşlar. Benim 6 aylik bir kızım var. Sadece emerek besleniyor. Doğduğundan beri hiç mama içmedim sayılır, bi iki defa tattirdim sütüm azken ama içmedi. Ek gidaya başladık ama daha tadimlardayiz. Bu aralar kızım çok uyanıyor gece doğru düzgün dinlenemiyorum. Arti 2 yasinda bi oğlumda var. Ikisi ile uğraşırken dinlenmek hayal oldu bana. Ve bu benim sütümü ciddi etkiliyor şu 1 aydır. Oğlumda da 6 ayda sütte azalma olmustu fakat toparlanmisti kısa sürede. Kızımda öyle olmuyor, yorgunluk iki katı olduğundan sanırım. Bu yüzden gerektiğinde arada mama vermek istiyorum yatmadan önce ya da gün içinde ihtiyaç duyarsam. Ama kızım içmiyor kesinlikle mama. Evde Aptamil var suanda. Kucukkende aptamil denemiştim içmemişti ama o zaman çok gerek duymadığım için üstünde durmadım. Simdi gerçekten ihtiyacım var. Sut eksikliği stresi de sütumu ayrı etkiliyor cunku. Mama ile destek yaparsam bari onda rahatlicam. Siz hiç böyle bir durum yasadiniz mi? Nasıl içirdiniz mama? Hangi mamayi içti ya da? Belki aptamilin tadını beğenmedi bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? Ne yapmalıyım 😔