Anneyimbennnnnn Bebeğim 3 ay 14 günlük 90 mm içiyor mama ile besleniyor bu ayda olanlar kaç mm veriyorsunuz? Az içtiğini düşünüyorum merak ettin
Erkek_Anesi59 Anneyimbennnnnn ama bebeğiniz doyuyorsa sonradan ağlayıp istemiyorsa sıkıntı değildir bana doktoru içtiği kadar ver içsin dedi doyunca zaten bırakır dedi istemez kendi
Nurbebek23 Erkek_Anesi59 Anneyimbennnnnn ne kadar aralıkla 90 cc veriyorsunuz. Benım kızım 1 ay 27 günlük 3 saatte 1 verince 120 cc ama 2 saat geçince verdigimde 90 cc içiyor hem bebeginiz kilo alıyorsa sorun etmeyin bence
Nltka İçtiğinde uyuyorsa huysuzluk yapmıyorsa ne azdır ne çoktur bebek kendi belirler içeceği noktayı demişti
Erkek_Anesi59 Anneyimbennnnnn fazlalığını çıkartıyordur genelde öyle diyorlar kilo alımı yerindeyse sorun yoktur o zaman
Anneyimbennnnnn EniseEsila Nurbebek23 2 saatte bir veriyorum kilosu iyi ama bana az geliyor içtiği mama
Nurbebek23 Anneyimbennnnnn inanın benim de öyleydi ama aylık 1 kilo alıyorsa yeterli bence tabi doktorunuza da danışın Bi isterseniz