Nisan2019 iyi geceler anneler oğlum 35 günlük sağlık ocağında ilk aşısını oldu sarılık aşısıymış aşı huysuzluk ates aşı yerinde ağri yapıyor mu oğlum çok huysuzlandı bugün daha önce bu durumu yaşayan var mı nasıl bi süreç geçirdiniz?
Deletedmom280 Nisan2019 cnm haptıp b asısı yanı ıkıncı doz pekıstrme ilk dogar dogmaz da yapılıyor bizde olmadı
Kuzumveben Nisan2019 hepatit b asisi o canim dogumda yapilanin 2.dozu ates olmamisti bizdr cok sukur huzursuzlukta olmamisti belki bacagi agriyabilir siz yinede kontrol altinda tutun
Ayselmina15 Nisan2019 çok geçmiş olsun Benm kızımda 36 günlük aşısını oldu sonraki gün bacağı biraz şişti ağlıyordu huysuzluk vardı ama ertesi gün bişeyi kalmadı çok şükür sağlık ocağına gitmeden ateş düşürücü verdim ateşi çıkmasın diye ateşi çıkmadı kzıım biraz zayıp hemşire ağrıyacağını söyledi bana
Scl8385 Nisan2019 canım benm bebegimde ateş olmadı sadece uyurken birez yüzünü ekşitiyordu tabi biraz huysuzluk oldu ama 1 gün sonra gecti 1.ay aşısı cok sıkıntılı olmuyor 2.ay aşımızdada gitmeden karnını doyurdum ve 1 cay kaşıgı calpol verdım ondada sıkıntı yaşamadık ateş olmadı uyudu bebegim inşallah seninde öyle olur