HilalAnl Vegaferon dün kan damlasına başladık sağlık ocagı ücretsiz veriyor damlayı.. dünden beri oglum kakasını normal yaptıgına göre neredeyse hiç yapmadı bezi dolduran cocuk resmen azcık yapıyor bu durum cok canımı sıktı hiç tahlil yapmadan cocuga kan damlası verilmesi nekadar dogru aynı sorunu yaşayan varmı
aynurkeskin HilalAnl merhaba , sağlık ocağı bize de verdi o kan ilacımı ama doktorum beni önceden uyardı 4 aylık olunca sağlık ocağı kan ilacı verecek ama başlamayacağız 6.aydan itibaren başlayacağız dedi o yüzden ben aldım ama kullanmıyorum. O ilaç kabız yapıyormuş ayrıca evet duydum
Sonsuzluk052018 HilalAnl canim banada verdi ebe kabiz yapabiliyormus oyle dedi kakasinin rengide koyu siyah falan olabilir baktin cok kabiz oluyor kullanma dedi
Emine HilalAnl doğru değil ama genelde bütün bebeklerde kansızlık olduğu için verilmesi gerekiyormuş 9 ile 11. Aylarda kan testti oluyor ona göre devam edilebiliyor
Ebruu Aynı şekilde bizede kan ilacı vermişlerdi ama içime sinmedi doktorumua danışmadan kullanmadım.. doktor bu ilacın kabızlık gibi yan etkileri olduğunu söyledi kan aldılar demir eksikliği çıksaydı başka bir kan ilacı verecekti
Thesra Brcygmr16 Kimseye bilgi vermiyorlar ama büyük ölçüde kabızlık yapıyor kullanmayın eger durumunuz müsaitse doktorunuza danışıp özel alın
1PrensAnnesi HilalAnl Ftmablmr eksik bilgi vermeyin lütfen kan damlalarındaki paraben asla vücuda zarar vermez bu konuda çok fazla güvenilir ünlü doktorun yazıları mevcuttur kulaktan dolma bilgilerle annelerimizi korkutmayın rica ederim
YamacDemirinAnnesii HilalAnl bizde de öyle olmuştu vermiyorum o yüzden onun yerine kan yapıcı şeyler ver pekmez veriyorum meselaaa
aynurkeskin HilalAnl kullanma bence doktorun vermediği sürece , sağlık ocakları herkese veriyor ezberletilmiş gibi 😬
Sonsuzluk052018 HilalAnl cok kabiz olursa kullanma dedi zaten kansizlik icin degil ilerde olmamasi icinmis
Ftmablmr HilalAnl keçiboynuzu pekmezi verin 👌🏻Ben onu veriyorum soğuk sıkım bir çay kaşığı muhallebisine katıyorum
YamacDemirinAnnesii HilalAnl istersen bir kanına baktır iyiyse vermezse ek gıdaya geçtiğinde de sende kan yapıcı şeyler verirsin canım
Thesra HilalAnl Canım o damla malesef birçok bebeği kabız yapıyor o yüzden doktoruna danışıp özel bir damla kullanabilirsin ki biz tamamen öyle yapıyoruz ayrıca 6.5 aylıktı kan tahlili yapıp verdi kendi doktorumuz bence öyle yapabilirisiniz
Balannesi HilalAnl Merhaba Sidefer damla kesinlikle👍🏻 Zararlı içerik yok ilac degil agız boyamıyor. Maalesef saglık ocağının verdiği damla kabızlık,kakada kan rengi,huysuzluk vs. çok yan etkisi var ve sanırım paraben içeriyor
Thesra Balannesi Bende sidefer kullaniyorum ama ne zamana kadar kullanicaz bu damlayi herhangi bilginiz varmi acaba ben doktora sormayi unuttum 2. Siseyi alip devam ediyorum